Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta15427.09.20175

5955-2014 (065, 633)

Alihankkijan hyväksyminen Liedon sisäisen liikenteen linjojen L8-L15 liikennöintisopimukseen

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että se hyväksyy Liikenne Pasi Vesman alihankkijaksi Liedon sisäisten linjojen liikennöintisopimukseen.

Tksjlk § 154

Suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaa 20.9.2017:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta on kokouksessaan 16.8.2017 § 130 hyväksynyt Liedon sisäisen liikenteen linjoja L8, L9, L10, L11, L12, L13 ja L15 koskevan liikennöintisopimuksen (dno 5955-2014) sopimusvelvoitteiden siirtämisen Vesman Liikenne Oy:ltä Liikenne Vesma Oy:lle liiketoimintakaupan seurauksena.

Käsittelyssä on todettu, että:

”Liikenne Vesma on pyytänyt lisäksi alihankintamahdollisuutta. Sopimuksen kohdassa 14 todetaan alihankinnasta, että ”Jos liikennöinnissä käytetään alihankkijaa, kuuluu vastuu liikenteen hoidosta sopimuksen tehneelle Liikennöitsijälle. Alihankkijat ja muutokset alihankkijoissa tulee ilmoittaa Tilaajalle hyväksyttäväksi. Tilaaja ratkaisee alihankkijan kelpoisuuden soveltuvin osin samoilla perusteilla kuin varsinaisen Liikennöitsijän kelpoisuuden. Kaikki näiden ehtojen määräykset koskevat soveltuvin osin myös ali-hankkijan liikennöintiä, linja-autokalustoa ja henkilökuntaa.” Tilaaja siis hyväksyy alihankinnan, kunhan alihankkija toimittaa tarjouspyynnössä vaaditut hyväksyttävät asiakirjat”

Vesman Liikenne on pyytänyt alihankintalupaa Liikenne Pasi Vesmalle. Liikenne Pasi Vesma on toimittanut tarjouspyynnössä vaaditut asiakirjat. Asiakirjat voidaan hyväksyä, joten myös alihankinta voidaan hyväksyä.

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää hyväksyä Liikenne Pasi Vesman alihankkijaksi Liedon sisäisten linjojen liikennöintisopimukseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoLiikenne Pasi Vesma
aoLiikenne Vesma Oy
tiedKortelainen Niko