Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta12816.08.20179

2242-2017 (14)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan perehdytys- ja talousarvioseminaari 6.9.2017

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 128

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 7.8.2017:

Puheenjohtajan kanssa on sovittu, että pidämme lautakunnalle perehdytys- ja talousarvioseminaarin. Ohjelman alustava aikataulu on oheismateriaalina.

Seminaari pidetään miniristeilynä Viking Linen M/S Amorella -laivalla siten, että lähtö tapahtuu keskiviikkona 6.9. klo 8.45 ja paluu Turkuun on torstaina 7.9. klo 7.35.

Seminaari on tarkoitettu Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille ja varajäsenille, kokouksiin osallistuville virkamiehille ja heidän varajäsenilleen, Turun kaupunginhallituksen edustajalle ja varaedustajalle sekä kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan valmistelevan työryhmän jäsenille.

Kustannukset maksetaan lautakunnan määrärahoista. Seminaariin osallistuville maksetaan Turun kaupungin hallintosäännön mukainen seminaaripalkkio sekä on mahdollista saada korvausta ansionmenetyksestä.

Oheismateriaali 1Perehdytys- ja talousarvioseminaarin 6.9.2017 alustava ohjelma

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää pitää perehdytys- ja talousarvioseminaarin 6.-7.9.2017 miniristeilynä. Samalla lautakunta päättää, että seminaariin voivat osallistua varsinaiset jäsenet ja varajäsenet, kokouksiin osallistuvat virkamiehet ja heidän varajäsenensä, Turun kaupunginhallituksen edustaja ja varaedustaja sekä kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan valmistelevan työryhmän jäsenet.

Seminaariin osallistuville maksetaan Turun kaupungin hallintosäännön mukainen seminaaripalkkio sekä on mahdollista saada korvausta ansionmenetyksestä. Kustannukset maksetaan lautakunnan määrärahoista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvLaitila Maritta