Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta13316.08.201714

6620-2017 (633)

Raisio Business Race -tapahtuma Raision 9-luokkalaisille

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että se hyväksyy Raision yhdeksäsluokkalaisille tarkoitetun Raisio Business Race -tapahtuman pyytämän joukkoliikennelipun kisaa varten.

Tksjlk § 133

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 9.8.2017:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta on päättänyt 7.6.2017 § 113, että Kaarina Business Race-tapahtuman yhdeksäsluokkalaiset oppilaat saavat perjantaina 1.9.2017 kello 8-16 matkustaa maksutta Kaarinan kaupungin sisällä Föli-liikenteessä. Oppilaalla tulee olla Fölin etukäteen toimittama lippu.

Raisiossa järjestetään Raisio Business Race 7.9.2017 kello 8.30-13.30 ja Vaisaaren koulusta on pyydetty vastaavaa matkustusoikeutta raisiolaisille osallistujille Business Racen ajaksi. Osallistujia on Vaisaaren yläkoulusta, Raision lukiosta ja Rasekosta, yhteensä noin 500 opiskelijaa. Yhdeksäsluokkalaiset nuoret jalkautuvat ryhmissä kiertämään raisiolaisissa yrityksissä, kaupungin toimipisteissä ja muilla rastipaikoilla.

Vaikka liput ovat voimassa koko Föli-alueella niin kuin kaikki Fölin liput, matkustus tapahtuu Raision kaupungin alueella.

Lautakunnalle ehdotetaan, että se myöntää liput Raisio Business Raceen samaan tapaan kuin Kaarina Business Raceen ja edelleen maksutta. Lautakunnalle tuodaan myöhemmin syksyllä päätettäväksi, miten erilaisten koulujen järjestämien tapahtumien liput toteutetaan jatkossa ja paljonko niistä peritään maksua.

Oheismateriaali 1Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Raisiossa -suunnittelukokouksen 6.6.2017 muistio

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että Raisio Business Race-tapahtuman yhdeksäsluokkalaiset oppilaat saavat 7.9.2017 kello 8.30-13.30 matkustaa maksutta Raision kaupungin sisällä Föli-liikenteessä. Oppilaalla tulee olla Fölin etukäteen toimittama lippu.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedJalobus Oy
tiedKuntien Tiera Oy
tiedLiikenne Vesma Oy
tiedLS-Liikennelinjat Oy
tiedLänsilinjat Oy
tiedRaision kaupunki
tiedSL-Autolinjat
tiedTurun Citybus Oy
tiedTurun Kaupunkiliikenne Oy
tiedTurun Linja-autoilijain Osakeyhtiö
tiedV-S Bussipalvelut Oy
tiedJorasmaa Lauri
tiedPihlava Topias