Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Ympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne 
Joukkoliikennejohtaja605.05.2017 

12639-2016 (065)

Joukkoliikenteen aikataulukirjojen ja linjakohtaisten aikataulujen painotyöt; option käyttö

Seudullinen joukkoliikenne, joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen ja hankinta- ja logistiikkakeskus, hankinta-asiantuntija Emilia Aho 5.5.2017:

Turun kaupungin joukkoliikennejohtajan päätöksellä 18.1.2017 § 1 on Joukkoliikenteen aikataulukirjojen ja linjakohtaisten aikataulujen painotöiden palveluntuottajaksi valittu Edita Prima Oy.

Tarjouspyynnössä 12639 - 2016 varattiin mahdollisuus jatkaa sopimusta Tilaajan päätöksellä alkuperäisin ehdoin talvikauden 2017 - 2018 aikataulujen painatusten osalta.  

Palveluntuottaja Edita Prima Oy on osoittanut täyttävänsä tarjouspyynnössä tarjoajalle asetetut rahoitukselliseen ja taloudellisen tilanteeseen liittyvät vaatimukset. Optiosopimusta tullaan jatkamaan alkuperäisin ehdoin talvikauden 2017 - 2018 aikataulujen painatuksen osalta Edita Prima Oy:n kanssa. Sopimushinta on sama kuin varsinaisen sopimuskauden hinta.

Joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen:

Ehdotan, että Turun kaupungin Joukkoliikenteen aikataulukirjojen ja linjakohtaisten aikataulujen painotöiden sopimista jatketaan Edita Prima Oy:n kanssa talvikauden 2017 - 2018 aikataulujen osalta.

Tilaaja ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään.

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte:

PäätösPäätän, että Turun kaupungin Joukkoliikenteen aikataulukirjojen ja linjakohtaisten aikataulujen painotöiden sopimista jatketaan Edita Prima Oy:n kanssa talvikauden 2017 - 2018 aikataulujen osalta.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään sopimuskauden aikana.

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Sirpa Korte

joukkoliikennejohtaja

Oikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä

Lisätietoja: hankinta-asiantuntija Emilia Aho, puhelin 0400 944 064.

Jakelu

aoEdita Prima Oy
tiedHankinta- ja logistiikkakeskus
tiedJorasmaa Lauri
tiedKorte Sirpa
tpvTervonen Jouko