Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta5423.03.20169

2465-2016 (633)

Turun Citybus Oy:n hakemus Rockin Kaarina -festivaalin liikenteestä

Tiivistelmä:

Turun Citybus Oy on anonut lupaa liikennöidä Rockin Kaarina -festivaalin aikana 29.7.2016 reittinä Kauppatori, Yliopistonkatu - suoraan Kaarinaan festivaalialueelle. Lautakunnalle esitetään, että se myöntää Turun Citybus Oy:lle luvan hoitaa Rockin Kaarina -festivaalin yleisökuljetuksia sen esittämällä tavalla.

Tksjlk § 54

Liikennöitsijä Juha Virtanen / Turun Citybus Oy 3.3.2016:

 

Rockin Kaarina Festivaali -TAPAHTUMAN LIIKENNÖINTI

 

Haemme Turun Seudulliselta joukkoliikennelautakunnalta lupaa Rockin Kaarina -festivaalin yleisökuljetusten hoitamiseen. Live Entertainment Finland Oy / Eastway Live Oy on tilannut yhtiöltämme Rockin Kaarina tapahtuman henkilökuljetukset ajalle 29.7.2016.

 

Kuljetukset on tarkoitus toteuttaa samalla tavalla kuin Saaristo-Open 2015 tapahtuman kuljetukset käyttäen reittinä: Kauppatori, Yliopistonkatu suoraan Kaarinaan Festivaali alueelle. Ilman välipysäkkejä.

 

Kuljetuksissa myytäisiin 5 euron hintaista yhdensuunnanlippua sekä 10 euron hintaista menopaluulippua.

 

Kuljetuksiin varataan 4-7 kaupunkiliikennebussia.

 

Liikenne alkaisi noin tuntia ennen porttien aukeamista.

 

Paluukuljetuksia jatketaan kunnes kaikki asiakkaat on saatu kuljetettua alueelta. Kuljetukset on tarkoitus hoitaa nonstop, ilman erillistä aikataulua.

 

Toivomme myönteistä suhtautumista hakemukseemme.

 

Joukkoliikennetoimisto / suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaa 18.3.2016:

 

Turun Citybus Oy on anonut lupaa liikennöidä Rockin Kaarina -festivaalin aikana 29.7.2016 reittinä Kauppatori, Yliopistonkatu - suoraan Kaarinaan festivaalialueelle. Ilman välipysäkkejä. On tarkoituksenmukaista, että Turun Citybus Oy:lle myönnetään lupa hoitaa Rockin Kaarina -festivaalin liikennöinti sen esittämällä tavalla.

 

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 18.3.2016:

 

Ehdotus        Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että Turun Citybus Oy:lle myönnetään lupa hoitaa Rockin Kaarina -festivaalin liikennöinti sen esittämällä tavalla. Lisäksi joukkoliikennelautakunta päättää, ettei sillä ole huomautettavaa anomuksessa esitettyyn asiakkailta perittävään lipun hintaan. Turun seudun joukkoliikenneviranomainen ei ole velvollinen järjestämään kuljetuksissa tarvittavaa lippujärjestelmää. Jos kuljetuksissa halutaan käyttää joukkoliikenneviranomaisen omistamaa rahastusjärjestelmää, tulee liikenteessä noudattaa lautakunnan erikseen määrittelemiä käytäntöjä rahastuslaitteiden käyttämisestä sopimusliikenteen ulkopuolisessa liikenteessä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurun Citybus Oy
tiedNiemi Reijo
tiedReinvall Timo