Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta22703.12.20144

1249-2014 (032, 633)

Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy:n nousukorvaussopimuksen irtisanominen

Tiivistelmä:

Lautakunnalle ehdotetaan, että se hyväksyy Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy:n nousukorvaussopimuksen päättymään 21.12.2014.

Tksjlk § 227

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 25.11.2014:

Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy:n toimitusjohtaja Matti Vainio on ollut yhteydessä joukkoliikennetoimistoon ja ehdottanut, että heidän nousukorvaussopimuksensa päättyisi mahdollisimman pian. Allekirjoitetussa nousukorvaussopimuksessa irtisanomisaika on kuusi kuukautta, mutta koska matkamäärä Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy:n busseissa on Föli-lipuilla hyvin pieni, ei joukkoliikennetoimiston näkemyksen mukaan ole syytä venyttää irtisanomismahdollisuutta.

Joukkoliikennejohtaja Korte ja toimitusjohtaja Vainio ovat todenneet, että sopimuksen päättymisaika 21.12.2014 sopii molemmille osapuolille. Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy palauttaa käytössään olevat rahastuslaitteet vuoden loppuun mennessä ja ne siirretään muuhun käyttöön Föli-alueen liikenteessä.

Tällä päätöksellä ei ole vaikutusta Vainion Liikenne Oy:n nousukorvaussopimukseen.

Muutoksesta tiedotetaan asiakkaita sekä Fölin että liikennöitsijän toimesta.

Oheismateriaali 1Toimitusjohtaja Matti Vainion ilmoitus Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy:n nousukorvaussopimuksen irtisanomisesta

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää hyväksyä Ab Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy:n nousukorvaussopimuksen päättymään 21.12.2014. Rahastuslaitteet tulee toimittaa tilaajalle 31.12.2014 mennessä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoAb Skärgårdsvägen-Saaristotie Oy
tiedKaarinan kaupunki
tiedMartinez Sinikka
tiedPaasikivi Jari
tiedTervonen Jouko