Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta12211.06.20146

5706-2014 (065, 633)

Naantalin sisäistä palveluliikennettä palveleva joukkoliikenteen nousukorvaussopimus

Tiivistelmä:

Naantalin sisäistä palveluliikennettä palvelevan joukkoliikenteen nousukorvaussopimus.

Tksjlk § 122

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 13.5.2014:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päätti 21.5.2014 § 103, että Naantalin Rymättylän joukkoliikenne järjestetään 1.7.2014 alkaen viranomaisen järjestämänä liikenteenä ja että sitä täydentävässä Naantalin sisäisessä palveluliikenteessä voidaan ottaa käyttöön Föli-liput ja Föli-korttien käytöstä maksetaan nousukorvausta.

Nousukorvauskäytäntö on käytössä vuoden 2014 loppuun, jonka jälkeen liikenne kilpailutetaan Naantalin kaupungin ja joukkoliikennetoimiston yhteisvalmistelun pohjalta.

Nousukorvaus on 1,85 euroa (alv 0) koneellisesti kirjattua korttimatkaa kohden. Kertalippukustannukset menevät lyhentämättömänä liikennöitsijälle ja kertalippuvaihtoja ei korvata.

Seudullinen joukkoliikenne on valmistellut oheisen sopimusluonnoksen Turun kaupunkiseudun joukkoliikenneviranomaisen ja Leiniön Liikenne Oy:n välille.

Tällä sopimuksella ei muuteta muuten Naantalin kaupungin ja Leiniön liikenteen välistä sopimusta palveluliikenteen hankinnasta.

Oheismateriaali 1Nousukorvaussopimusluonnos Naantalin sisäisestä palveluliikenteestä

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan Naantalin sisäistä palveluliikennettä koskevan nousukorvaussopimuksen ja oikeuttaa joukkoliikennetoimiston tekemään siihen vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia.

Tämä asiakohta tarkastetaan kokouksessa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoLeiniön Liikenne Oy
tiedNaantalin kaupunki
tpvKorte Sirpa