Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta10621.05.20148

5048-2014 (065, 633)

Bussikorttien latausta koskevat myyntipalvelusopimukset

Tiivistelmä:

Lautakunta on päättänyt 7.5.2014, että bussikorttien latausta koskevia myyntipalvelusopimuksia voidaan valmistella 4 prosentin myyntiprovision mukaan. Lautakunnalle esitetään, että se hyväksyy neuvotellut myyntipalvelusopimukset.

Tksjlk § 106

Vt. kehityspäällikkö Seppo Kemppainen 12.5.2014:

Bussikorttien ajoneuvolataus Turun seudun joukkoliikenteessä lopetetaan kesällä 2015 (Tksjlk 19.3.2014 § 57). Tavoitteena on nopeuttaa bussiliikenteen sujuvuutta, matkustusmukavuutta ja matkamääriä. Ajoneuvolatauksen lopettaminen edellyttää, että bussikortin voi vastaisuudessa ladata muualla mahdollisimman helposti.

Bussikortin voi tällä hetkellä ladata internetissä, joukkoliikenteen palvelutoimistossa, Turun pääkirjastossa, Skanssin Monitori -yhteispalvelupisteessä, Stockmannilla ja Wiklundilla. 1.7. alkaen bussikortin voi ostaa ja ladata myös kuntiin perustettavissa palvelupisteissä.

Joukkoliikennetoimisto on käynyt neuvotteluja Turun seudulla toimivien kauppojen kanssa arvo- ja kausikorttien latauspisteen avaamisesta kauppojen asiakaspalvelupisteiden yhteyteen. Seudullinen joukkoliikennelautakunta päätti 7.5.2014 § 89, että myyntiprovisio sopimuksissa on 4 prosenttia.

Neuvottelujen jälkeen arvo- ja kausikorttien latauspiste voidaan ensimmäisessä vaiheessa perustaa Turun seudun Prismoihin sekä Kupittaan, Länsikeskuksen ja Ravattulan Citymarketteihin. Jatkossa latauspisteiden perustamisesta neuvotellaan myös muiden kiinnostuneiden kauppojen kanssa. Tavoitteena on mahdollisimman kattava latauspisteverkosto seudullisen joukkoliikenteen alueella kuitenkin niin, että asiakasmäärät kutakin latauspistettä kohden säilyvät riittävinä.

Oheismateriaali 1TOK Liiketoiminta Oy / Prismat –myyntipalvelusopimus

Oheismateriaali 2K-Citymarket Oy Länsikeskuksen myyntipalvelusopimus

Oheismateriaali 3K-Citymarket Oy Ravattulan myyntipalvelusopimus

Oheismateriaali 4K-Citymarket Oy Kupittaan myyntipalvelusopimus

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 12.5.2014:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta hyväksyy oheismateriaalina olevat arvo- ja kausikorttien latauspisteiden perustamista koskevat sopimukset ja valtuuttaa joukkoliikennejohtajan allekirjoittamaan sopimukset.

Tämä asiakohta tarkastetaan kokouksessa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Pöytäkirja tarkastettiin tältä osin heti kokouksessa.

Jakelu

tpvJokinen Martti
tiedK-Citymarket Oy Kupittaa
tiedK-Citymarket Oy Länsikeskus
tiedK-Citymarket Oy Ravattula
tiedPalvelutoimiston henkilökunta
tiedTOK Liiketoiminta Oy / Prismat
tpvWestern Systems Oy / Markkula Lauri
tiedKanerva Tanja
tpvKemppainen Seppo
tpvKorte Sirpa
tiedSitaru-Niemi Jaana