Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta11021.05.201412

3548-2014 (630)

LS-Liikennelinjat Oy:n anomus Ruisrock 2014 -tapahtuman liikennöinnistä

Tiivistelmä:

LS-Liikennelinjat Oy hakee lupaa Ruisrock-festivaalin yleisökuljetusten järjestämiseen Kauppatorilta festivaalialueelle. Tämä asiakohta koskee vain Turun kaupunkia.

Tksjlk § 110

LS-Liikennelinjat Oy / Pasi Muurinen 25.3.2014:

Haemme Turun kaupungin joukkoliikennelautakunnalta lupaa Ruisrock-festivaalin yleisökuljetusten hoitamiseen. Vantaan Festivaalit Oy on tilannut yhtiöltämme Ruisrock tapahtuman henkilökuljetukset ajalle 4.7. - 6.7.2014.

Kuljetukset on tarkoitus toteuttaa viimevuotiseen tapaan käyttäen reittinä Kauppatori, Yliopistonkatu – Aurakatu – Maariankatu – Brahenkatu – Ratapihankatu – Pansiontie – Tuontikatu, sataman konttialue.

Kuljetuksissa myytäisiin 10 euron hintaista meno/paluulippuja, 6 euron hintaista yhdensuuntaista lippua.

Kuljetuksiin varataan 20 – 30 kaupunkiliikennebussia.

Liikenne alkaisi noin tuntia ennen porttien aukeamista.

Paluukuljetuksia jatketaan kunnes kaikki asiakkaat on saatu kuljetettua alueelta. Kuljetukset on tarkoitus hoitaa nonstop, ilman erillistä aikataulua.

Toivomme myönteistä suhtautumista hakemukseemme.

Joukkoliikennetoimisto / joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen 15.5.2014:

Kolmipäiväisen Ruisrock-tapahtuman liikennejärjestelyt ovat viime vuoden mukaiset. Ruisrock-liikenteen lippujen hintoihin ei ole tehty tarkistuksia. Liikennettä järjestettäessä tulee ottaa huomioon, että Kauppatorin lähtöpaikalla Yliopistonkadulla ja odotusalueella Kauppiaskadulla kummallakin on myös yksi normaalin linjaliikenteen pysäkki, joita ei saa tukkia Ruisrock-busseilla.

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 15.5.2014:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää ilmoittaa LS-Liikennelinjat Oy:lle, ettei lautakunnalla ole huomautettavaa esitettyyn Ruisrock-liikenteeseen koskien asiakkailta perittäviä lipun hintoja ja liikennereittiä.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoLS-Liikennelinjat Oy
tiedHellström Henri
tiedNiemi Reijo
tiedReinvall Timo
tiedTervonen Jouko
tiedViirret Kari