Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta10721.05.20149

3865-2014 (123, 001)

Vapaakortit Turun kaupunkiseudun joukkoliikenteessä

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että se vahvistaa viranomaisena Turun kaupunginhallituksen päätöksen, jonka mukaan Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille myönnetään jatkossakin joukkoliikenteen vapaakortit.

Tksjlk § 107

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 9.5.2014:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta pyysi 9.4.2014 § 69 kutakin kuntaa ilmoittamaan seudulliselle joukkoliikenteelle toukokuun loppuun mennessä ne luottamushenkilöryhmät, joiden vapaakorttien toivotaan olevan käytössä 1.7.2014 alkaen. Jos kunta ei myönnä luottamushenkilöiden vapaakortteja, ei ilmoitusta tarvita. Joukkoliikenteen viranomainen myöntää luottamushenkilöiden vapaakortit kuntien päätösten mukaisesti.

Turun kaupunginhallitus päätti 5.5.2014 myöntää vapaakortin Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille siten, että vapaakortti sidotaan jäsenen kotikuntaan ja kukin kunta maksaa edustajansa vapaakortin kustannukset.

Turun kaupunginvaltuutetuilta, Turun kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan varsinaisilta jäseniltä ja Turun Kaupunkiliikenne Oy:n hallituksen jäseniltä loppuu oikeus joukkoliikenteen vapaakorttiin. Jo käytössä olevat vapaakortit ovat käytettävissä tammikuun 2015 loppuun saakka.

Oheismateriaali 1Kh:n päätös 5.5.2014 § 189

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää myöntää vapaakorttiedun Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan varsinaisille jäsenille siten, että vapaakortti sidotaan jäsenen kotikuntaan ja kukin kunta maksaa edustajansa vapaakortin kustannukset.

Turun kaupunginvaltuutetuille, Turun kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan varsinaisille jäsenille ja Turun Kaupunkiliikenne Oy:n hallituksen jäsenille ei enää myönnetä vapaakortteja. Jo käytössä olevat vapaakortit ovat käytettävissä tammikuun 2015 loppuun saakka.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedJokinen Martti
tiedJoukkoliikennetoimiston henkilökunta
tiedJuha Jalo Oy
tiedKaarinan kaupunki
tiedLiedon kunta
tiedLinjaliikenne Nyholm Oy
tiedLS-Liikennelinjat Oy
tiedNaantalin kaupunki
tiedOy Andersson Ab
tiedRaision kaupunki
tiedRuskon kunta
tiedSL-Autolinjat
tiedTurun Citybus Oy
tiedTurun Kaupunkiliikenne Oy
tiedTurun Kaupunkiliikenne Oy:n hallitus
tiedTurun Linja-autoilijain Oy (TLO Oy)
tiedKaupunginvaltuusto
tiedKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta