Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta8907.05.20148

5048-2014 (065, 633)

Bussikorttien latausta koskevat myyntipalvelusopimukset

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään, että se hyväksyy bussikorttien latausta koskevan myyntipalvelusopimusluonnoksen käytettäväksi uusia latauspisteitä perustettaessa sekä valtuuttaa seudullisen joukkoliikenteen neuvottelemaan ja tekemään sopimukset uusien latauspisteiden kanssa.

Tksjlk § 89

Vt. kehityspäällikkö Seppo Kemppainen 2.5.2014:

Joukkoliikennelautakunta on päättänyt, että bussikorttien ajoneuvolataus Turun seudun joukkoliikenteessä lopetetaan kesällä 2015 (Tksjlk 19.3.2014 § 57). Tavoitteena on nopeuttaa bussiliikenteen sujuvuutta, matkustusmukavuutta ja matkamääriä. Ajoneuvolatauksen lopettaminen edellyttää, että bussikortin voi vastaisuudessa ladata muualla mahdollisimman helposti.

Bussikortin voi tällä hetkellä ladata internetissä, joukkoliikenteen palvelutoimistossa, Turun pääkirjastossa, Skanssin Monitori -yhteispalvelupisteessä, Stockmannilla ja Wiklundilla. 1.7. alkaen bussikortin voi ostaa ja ladata myös kuntiin perustettavissa palvelupisteissä.

Joukkoliikennetoimisto on käynyt neuvotteluja Turun seudulla toimivien kauppaketjujen (mm. Prisma, Citymarket) kanssa arvo- ja kausikorttien latauspisteen avaamisesta kauppojen asiakaspalvelupisteiden yhteyteen. Neuvotteluissa on lähdetty siitä, että kaikkien ulkoisten myyntipisteiden myyntiprovisio on sama 4 %, joka on ollut käytössä tähänkin asti.

Liite 1Sopimusluonnos arvo- ja kausikorttien latausta koskevasta myyntipalvelusta

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 2.5.2014:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että myyntiprovisio tehtävissä sopimuksissa on 4 prosenttia.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Päätös tehtiin esittelijän kokouksessa muuttamasta päätösehdotuksesta.

Jakelu

tiedKanerva Tanja
tpvKemppainen Seppo
tpvKorte Sirpa
tiedKuoppala Pirjo
tiedLehtinen Saana
tiedPaasikivi Jari
tiedSitaru-Niemi Jaana


Liitteet:

Tksjlk § 89
Liite 1:Sopimusluonnos arvo- ja kausikorttien latausta koskevasta myyntipalvelusta