Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta10622.05.20137

4760-2013 (633)

Linjan 8 liikennöinti Ruisrock 2013 -tapahtuman aikana

Tiivistelmä:

Ruisrock-festivaali järjestetään Ruissalon kansanpuistossa 5. - 7.7.2013. Tapahtuman johdosta linjalle 8 tarvitaan lisäkapasiteettia. Tämä asiakohta koskee Turun kaupunkia.

Tksjlk § 106

Joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen 17.5.2013:

Ruisrock-tapahtuman aikana linjalla 8 Kauppatori – Ruissalo (leirintäalue) matkustaa erittäin runsaasti tapahtumavieraita. Tämän johdosta aikaisempina vuosina on tapahtuman ajaksi tilattu lisäliikennettä linjan sopimusliikennöitsijältä, ja käytäntöä tulee jatkaa edelleen. Joukkoliikennetoimisto tilaa linjalle 8 Kauppatorin ja Ruissalon välille kaksi lisäbussia sekä tarpeellisen määrän lisäbusseja rautatieaseman ja leirintäalueen väliseen liikenteeseen. Samoin tilataan lisävuoroja leirintäalueen ja Ruisrock-festivaalialueen väliseen liikenteeseen päivittäin festivaalialueen avautumisen aikaan.

Tämä asiakohta koskee Turun kaupunkia.

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 17.5.2013:

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että linjalle 8 Kauppatori – Ruissalo tilataan tarpeellinen määrä lisäliikennettä Ruisrock-festivaalin ajaksi 5. – 7.7.2013 siten, että neljällä bussilla hoidetaan keskustan ja leirintäalueen välinen liikenne ja 1-3 bussilla hoidetaan rautatieaseman, festivaalialueen ja leirintäalueen välinen liikenne.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedSL-Autolinjat
tpvAlin Seppo
tiedHellström Henri
tpvKortelainen Niko
tiedNiemi Reijo
tiedReinvall Timo
tpvTervonen Jouko
tiedViirret Kari