Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta823.01.20138

767-2013 (049)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan alkuvuoden 2013 laskujen ja maksutositteiden hyväksyminen

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 8

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 17.1.2013:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan 22.8.2012 § 73 päätöksen mukaan Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan loppuvuoden 2012 laskut ja muut maksutositteet on hyväksynyt joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja hänen estyneenä ollessaan suunnittelupäällikkö Henri Hellström. Kortteen ja Hellströmin estyneenä ollessa laskut ja muut maksutositteet on hyväksynyt kehityspäällikkö Jari Paasikivi. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on ollut esteellinen hyväksymään, on hyväksynyt Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Marjukka Karttunen.

Laskujen maksamiseksi ajallaan on tarpeen myöntää laskujen ja maksujen hyväksymisoikeudet väliaikaisesti siihen saakka kunnes uusi lautakunta aloittaa toimintansa.

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että uuden lautakunnan kokoontumiseen saakka Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan vuoden 2013 laskut ja muut maksutositteet hyväksyy joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja hänen estyneenä ollessaan suunnittelupäällikkö Henri Hellström. Kortteen ja Hellströmin estyneenä ollessa laskut ja muut maksutositteet hyväksyy kehityspäällikkö Jari Paasikivi. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on esteellinen hyväksymään, hyväksyy ympäristötoimen toimialajohtaja Markku Toivonen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, maksuliikenne
aoHellström Henri
aoKorte Sirpa
aoPaasikivi Jari
tiedPursiainen Sari
tiedTapper Anitta
aoToivonen Markku