Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta7322.08.20124

901-2012 (049)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan loppuvuoden 2012 laskujen ja maksutositteiden hyväksyminen

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 73

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 14.8.2012:

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan 1.2.2012 § 6 päätöksen mukaan Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan vuoden 2012 laskut ja muut maksutositteet on hyväksynyt joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja hänen estyneenä ollessaan suunnittelupäällikkö Pekka Kirjavainen. Kortteen ja Kirjavaisen estyneenä ollessa laskut on hyväksynyt joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on esteellinen hyväksymään, on hyväksynyt Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Marjukka Karttunen.

Pekka Kirjavainen on jäänyt eläkkeelle 1.7.2012 alkaen. Uusi suunnittelupäällikkö on aloittanut joukkoliikennetoimistossa 6.8.2012 ja kehityspäällikkö aloittaa 16.8.2012.

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan loppuvuoden 2012 laskut ja muut maksutositteet hyväksyy joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja hänen estyneenä ollessaan suunnittelupäällikkö Henri Hellström. Kortteen ja Hellströmin estyneenä ollessa laskut ja muut maksutositteet hyväksyy kehityspäällikkö Jari Paasikivi. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on esteellinen hyväksymään, hyväksyy Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Marjukka Karttunen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, maksuliikenne
aoHellström Henri
aoKarttunen Marjukka
aoKorte Sirpa
aoPaasikivi Jari
tiedPursiainen Sari
tiedTapper Anitta