Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta601.02.20125

901-2012 (049)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan vuoden 2012 laskujen ja maksutositteiden hyväksyminen

Tiivistelmä: -

Tksjlk § 6

Joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte 16.1.2012:

Joukkoliikennelautakunnan laskut ja maksutositteet on hyväksynyt vuonna 2011 joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte tai hänen estyneenä ollessaan hallintopäällikkö Pertti Heinonen. Kortteen tai Heinosen estyneenä ollessa laskut ja muut maksutositteet on hyväksynyt suunnittelupäällikkö Pekka Kirjavainen. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on ollut esteellinen hyväksymään, on hyväksynyt Turun joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Riitta Koskimies.

Pertti Heinonen on jäänyt eläkettä edeltävälle lomalle marraskuussa 2011. Pekka Kirjavainen jää eläkettä edeltävälle lomalle 14.3.2012. Virkoja koskeva haku on lähdössä käyntiin tammikuun lopussa ja paikat saataneen täytetyksi kevään 2012 aikana. Pekka Kirjavaisen sijaisena tulee toimimaan joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen.

Turun joukkoliikennelautakunta on päättänyt 12.1.2012 § 7, että Turun joukkoliikennelautakunnan vuoden 2012 laskut ja muut maksutositteet hyväksyy joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja hänen estyneenä ollessaan suunnittelupäällikkö Pekka Kirjavainen. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on esteellinen hyväksymään, hyväksyy Turun joukkoliikennelautakuntaa koskevilta osin joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Riitta Koskimies.

EhdotusTurun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päättää, että Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan vuoden 2012 laskut ja muut maksutositteet hyväksyy joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja hänen estyneenä ollessaan suunnittelupäällikkö Pekka Kirjavainen. Kortteen ja Kirjavaisen estyneenä ollessa laskut hyväksyy joukkoliikennesuunnittelija Jouko Tervonen. Laskut, joita joukkoliikennejohtaja on esteellinen hyväksymään, hyväksyy Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan puheenjohtaja Marjukka Karttunen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus, maksuliikenne
aoKarttunen Marjukka
aoKirjavainen Pekka
aoKorte Sirpa
tiedPursiainen Sari
tiedTapper Anitta
aoTervonen Jouko