Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointi, vanhusten asumispalvelut 
Loppupvm 31.12.2022, Asumispalvelujen johtaja814.09.2022 

8866-2022 (01 01 01)

Yksikön esimiehen virka, vak. nro. 390033, täyttäminen Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vanhusten asumispalveluissa

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vanhusten asumispalveluissa on ollut julkisessa haussa avoinna yksikön esimiehen virka (vak. nro. 390033) ajalla 8.8.-22.8.2022. Viran peruspalkka on 3085,63 €/kk. Tehtävien kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Viran ensisijainen sijoituspaikka on tällä hetkellä Kurjensiipi 2. Työpaikkahakemuksessa korostettiin itsenäistä työnotetta, innostusta kehittää toiminnan ja hoitotyön laatua, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja halua toimia moniammatillisessa työyhteisössä laajalla toimialueella.

Virkoja haki määräaikaan mennessä viisi (5) henkilöä, joista neljä (4) henkilöä täyttivät viran kelpoisuuden ja heidät kaikki haastateltiin. Haastattelut toteutettiin 23.-24.8.2022. Haastattelijoina toimivat vanhusten asumispalvelujen johtaja Sari Hievanen ja asumispalveluiden päällikkö Hanna Kesänen sekä asumispalveluiden päällikkö Eeva Luotonen kahden haastattelun osalta. Hakemusten ja haastattelujen perustella arvioitiin ja pisteytettiin hakijoiden osaamista, motivaatiota ja soveltuvuutta tehtävään.

Haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa ja kokonaisarvioinnin perusteella esitän, että vanhusten asumispalvelujen yksikön esimiehen virkaan 390033 valitaan sairaanhoitaja AMK, Mimosa Tuomenoja. Hakija täyttää tehtävän kelpoisuusehdot ja hänellä on erinomainen soveltuvuus tehtävään. Hakijalla on monipuolinen työkokemus, joka soveltuu hyvin toimintakyvyn tuki- ja arviointitoiminnan esihenkilötehtävään.

Haastateltujen joukosta ei valittu ketään varasijalle.

Oheismateriaali 1. Haastateltavien vertailu (suppea jakelu)

EhdotusEsitän, edellä mainituin perusteluin, että Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vanhusten asumispalveluiden virkaan 390033 valitaan sairaanhoitaja AMK, Mimosa Tuomenoja ehdolla, että hän toimittaa todistuksen työhöntulotarkastuksesta ennen viran vastaanottamista.

Vanhus- ja vammaispalvelut, vanhusten asumispalvelut, asumispalvelujen johtaja Sari Hievanen:

PäätösPäätin, edellä mainituin perusteluin, että Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden vanhusten asumispalveluiden virkaan 390033 valitaan sairaanhoitaja AMK, Mimosa Tuomenoja ehdolla, että hän toimittaa todistuksen työhöntulotarkastuksesta ennen viran vastaanottamista.

Sari Hievanen

asumispalveluiden johtaja

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

tiedMuut hakijat
aoTuomenoja Mimosa
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedKesänen Hanna


Liitteet:

Hypavasu § 8
Oheismateriaali 1:Hakijoiden vertailu (suppea jakelu)