Suostumus

 

Tällä asiakirjalla ilmaistaan hyvinvointialueen suostumus siirtyä Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen hallinnoijaksi (avustuksen saajaksi)

 

Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisestä annetun lain (612/2021) mukainen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisvastuu siirtyy kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueille 1.1.2023. Varsinais-Suomen Hyvinvointialueen aluevaltuusto on XX.XX.2022 suostunut valtionavustuksen siirtoon ja hankkeen hallinnointiin sekä jatkamiseen hyvinvointialueella. Tämä suostumus liitetään sosiaali- ja terveysministeriöön toimitettavaan hakemukseen koskien valtionavustuksen siirtoa hyvinvointialueen käytettäväksi.

 

Hyvinvointialueen nimi: Varsinais-Suomen Hyvinvointialue

 

Y-tunnus: 3221065-1

Postiosoite: Kiinanmyllynkatu 4-8, PL 52

Postinumero ja postitoimipaikka: 20521 Turku

Sähköpostiosoite (kirjaamo):

 

Yhteyshenkilö:   

Yhteyshenkilön tehtävänimike:

Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelin:

Hankkeen nimi: Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanke

 

Avustuspäätöksen asianumero VN/10656/2020 ja VN/26229/2021

 

Suostumus sähköiseen tiedoksiantoon:

Kyllä, suostun siihen, että sosiaali- ja terveysministeriön päätös valtionavustushakemukseen lähetetään sähköisenä tiedoksiantona ilman erillistä päätöksen postittamista sähköpostiosoitteeseen: _____________

Ei, en suostu siihen, että päätös valtionavustushakemukseen lähetetään sähköisenä tiedoksiantona (päätös lähetetään kirjepostitse)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paikka ja aika

 

 

Tehtävänimike ja allekirjoitus*

 

*suostumuksen allekirjoittaa nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö.

 

Lomakkeella ilmoitettuja henkilötietoja käsitellään voimassaolevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lisätietoa tietosuojasta osoitteessa stm.fi/tietosuoja.