Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, vanhus- ja vammaispalvelut 
Palvelualuejohtaja6024.10.2019 

11464-2019 (01 01 01)

Koskikodin vastaavan ohjaajan viran, vak.nro 380376, täyttäminen hyvinvointitoimialan vammaispalveluissa

Vammaispalvelujohtaja Kaisa Kiiski 24.10.2019:

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan Koskikodissa (ensimmäinen sijoituspaikka) oli julkisesti haettavana ajalla 3. – 17.10.2019 vastaavan ohjaajan virka (vak.nro 380376). Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 2 959,08 €/kk ja virassa noudatetaan yleistyöaikaa (KVTES). Hakuilmoituksen mukaan lisäksi edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta vammaisalan esimiestehtävistä sekä viiden vuoden työkokemusta vammaisalalta viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Määräaikaan mennessä virkaa haki seitsemän (7) henkilöä, joista yksi täytti viran kelpoisuusvaatimuksen sekä muut hakuilmoituksessa mainitut edellytykset. Hakemusasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella kaikki edellytykset täyttänyt hakija kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijana toimi vammaispalvelujohtaja Kaisa Kiiski ja vastaava ohjaaja Lea Kopposela. Haastattelussa arvioitiin hakijan johtamiskokemusta sekä kokemusta vammais- ja kehitysvammapalveluista.

EhdotusEhdotan, että haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa, koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin hyvinvointitoimialan (ensimmäinen sijoituspaikka Koskikoti) vastaavan ohjaajan virkaan, vak.nro 380376, valitaan fysioterapeutti AMK, KTM Salla Järviö.

Salla Järviö on suorittanut fysioterapeutin tutkinnon v. 2007 (Turun ammattikorkeakoulu) ja kasvatustieteen maisterin tutkinnon 2014 (Turun yliopisto). Hän on toiminut kehitysvammapalveluissa yhteensä noin yhdeksän vuotta ensin asumispalveluissa ja työtoiminnassa hoitajana ja ohjaajana ja viimeiset viisi vuotta esimiehenä. 29.7.2019 alkaen hän on toiminut Turun kaupungin vammaispalveluissa Koskikodin esimiehenä. Hänellä on hyvät esimies- ja yhteistyötaidot sekä näkemystä vammaisten lasten ja heidän perheidensä kohtaamisesta ja asumispalveluiden keskeisistä kehittämiskohteista. Koulutuksensa ja aiemman työkokemuksensa myötä hänellä on hyvät valmiudet kehittää lyhytaikaishoitoa ja asumispalveluja asiakkaiden tarpeiden ja valtakunnallisten tavoitteiden suuntaisesti.

Vanhus- ja vammaispalvelut, palvelualuejohtaja Sari Ahonen 24.10.2019:

PäätösPäätin, että haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa, koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin hyvinvointitoimialan (ensimmäinen sijoituspaikka Koskikoti) vastaavan ohjaajan virkaan, vak.nro 380376, valitaan fysioterapeutti AMK, KTM Salla Järviö ehdolla, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä tarkoitetun rikostaustaotteen.

 

 

Sari Ahonen

palvelualuejohtaja

390494

 

 

Oikaisuvaatimus liitteenä.

 

Jakelu

tiedhakijat
aoJärviö Salla
tpvHyvinvointitoimiala, henkilöstö- ja hallintopalvelut
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedKiiski Kaisa