Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, vanhuspalvelut, avopalvelut 
Avopalvelujen johtaja624.10.2019 

11031-2019 (01 01 01)

Palveluohjaajan viran, vak.nro 358018, täyttäminen hyvinvointitoimialan vanhuspalvelujen avopalvelujen palveluohjauksessa

Hyvinvointitoimiala, vanhus- ja vammaispalvelut, avopalvelut, palveluohjaus palveluohjauksen päällikkö Eira Helin 23.10.2019:

Turun kaupungin vanhus- ja vammaispalveluiden avopalveluissa palveluohjauksen palveluohjaajan virka 358018 on ollut Kuntarekryssä haettavissa 20.9. - 7.10.2019. Virkaan kelpoisuusvaatimuksena on esitetty tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus. Eduksi hakijalle luetaan oman auton käyttömahdollisuus.

Hakuaikana hakemuksensa virkaan jätti 87 hakijaa. Hakemusten perusteella haastatteluun valittiin 13 hakijaa. Haastattelut toteutettiin 11.10.2019 ja 14.10.2019.

Palveluohjaajan työ edellyttää asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista työotetta, palvelujärjestelmän tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Haastatteluissa arvioitiin henkilön soveltuvuutta palveluohjaajan tehtävään yleisesti sekä asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Haastatteluiden perusteella palveluohjauksen palveluohjaajan virkaan parhaiten soveltuvaksi katsotaan sosionomi AMK, Johanna Nummila, joka täyttää kelpoisuusvaatimukset. Johanna Nummilalla on Turun palvelujärjestelmän laaja tuntemus, koska hän on työskennellyt sekä Turun kaupungilla että järjestötyössä. Hän on työskennellyt ikäihmisten kanssa nykyisessä tehtävässään ja toiminut kotihoidossa viranhaltijan tehtävässä. Hän on antanut ikäihmisille neuvontaa, ohjausta ja tehnyt ikäihmisten kotiin arvioivia kotikäyntejä. Johanna Nummilalla on asiakaslähtöinen ja voimavaralähtöinen asiakastyöskentelyote.

EhdotusEhdotan, että Palveluohjauksen palveluohjaajan virkaan 358018 valitaan sosionomi AMK, Johanna Nummila edellyttäen, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Lisäksi ehdotan, että ensimmäiselle varasijalle valitaan samoilla ehdoilla Mari Liukkunen.

Päätös

Päätän, että Palveluohjauksen palveluohjaajan virkaan 358018 valitaan sosionomi AMK, Johanna Nummila edellyttäen, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

 

Lisäksi päätän, että ensimmäiselle varasijalle valitaan samoilla ehdoilla Mari Liukkunen.

 

 

 

Anne Vuorinen

Avopalvelujen johtaja

Jakelu

aoLiukkunen Mari
tiedMuut hakijat
aoNummila Johanna
tpvHyvinvointitoimiala, henkilöstö- ja hallintopalvelut
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedHelin Eira


Liitteet:

Htvanavo § 6
Oheismateriaali 1:Palveluohjaajan viran perustelut lautakunnalle