Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, vanhuspalvelut, avopalvelut 
Avopalvelujen johtaja521.10.2019 

11039-2019 (01 01 01)

Kotihoidon palveluesimiehen viran, vak.nro 358085, täyttäminen hyvinvointitoimialan vanhuspalvelujen avopalvelujen eteläisen kotihoidon kotihoito Puistomäki-Uittamossa

Turun hyvinvointitoimiala, vanhus- ja vammaispalvelut, avopalvelut, eteläinen kotihoito, vs. palvelupäällikkö Anne Ojanto 21.10.2019:

Turun kaupungin vanhus- ja vammaispalveluiden avopalveluissa Kotihoito Uittamon palveluesimiehen virka 358085 on ollut Kuntarekryssä haettavissa 23.9. - 7.10.2019. Virkaan kelpoisuusvaatimuksena on esitetty tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito. Lisäksi edellytetään hyvää paineensietokykyä ja erinomaista yhteistyötaitoa. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus vanhustyöstä ja hoitotyön johtamisesta.

Hakuaikana hakemuksensa virkaan jätti 15 hakijaa, joista kaikki 15 täytti virkaan asetetun koulutusvaatimuksen. Näiden hakijoiden osalta toteutettiin anonyymi ansiovertailu, jossa hakijat arvioitiin tutkinnon lisäksi alan tuntemuksen ja riittävän johtamistaidon osalta. Vertailun perusteella haastatteluun valittiin seitsemän eniten pisteitä (max. 3 pistettä) saanutta hakijaa. Haastattelut toteutettiin 15.-17.10.2019.

Oheismateriaali 1               Haastateltujen hakijoiden vertailu (suppea jakelu)

Haastatteluissa arvioitiin henkilön soveltuvuutta kotihoidon esimiehen tehtävään yleisesti sekä asetettujen vaatimusten mukaisesti. Haastatteluissa arvioitiin hakijan paineensietokykyä ja yhteistyötaitoa sekä hakijalle eduksi katsottavaa kokemusta vanhustyöstä ja hoitotyön johtamisesta.

Haastatteluiden perusteella Uittamon kotihoidon palveluesimiehen virkaan parhaiten soveltuvaksi katsotaan terveydenhoitaja AMK Ami Ilmanen, joka täyttää kaikki kelpoisuusvaatimukset, edellytetyn paineensietokyvyn ja yhteistyötaidon sekä eduksi luettavien vanhustyön ja hoitotyön johtamisen kokemuksen. Hän on lisäksi suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon 2017 ja hänellä on näyttöä vaativasta vanhustyön lähijohtamisesta usean vuoden ajalta.

Ehdotus

Ehdotan, että Kotihoito Uittamon palveluesimiehen virkaan 358085 valitaan terveydenhoitaja AMK Ami Ilmanen edellyttäen, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Lisäksi ehdotan, että ensimmäiselle varasijalle valitaan samoilla ehdoilla terveystieteiden maisteri Tytti Hyytiä.

Päätös

Päätän, että Kotihoito Uittamon palveluesimiehen virkaan 358085 valitaan terveydenhoitaja AMK Ami Ilmanen edellyttäen, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Lisäksi päätän, että ensimmäiselle varasijalle valitaan samoilla ehdoilla terveystieteiden maisteri Tytti Hyytiä.

 

Anne Vuorinen

Avopalvelujen johtaja

Jakelu

aoHyytiä Tytti
aoIlmanen Ami
tiedMuut hakijat
tpvHyvinvointitoimiala, henkilöstö- ja hallintopalvelut
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedOjanto Anne


Liitteet:

Htvanavo § 5
Oheismateriaali 1:Haastateltujen vertailu, suppea jakelu