Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta30507.11.201814

12427-2018 (00 01 00)

Kulkurin Valssin ja Vuokkokodin ensikertaisen kalustamisen kilpailuttaminen

Tiivistelmä:

Kulkurin Valssin ja Vuokkokodin ensikertaisen kalustamisen kilpailutus esitetään tehtäväksi siten, että kalusteet ja tarvikkeet ovat toimitetut ja lääkintälaitteet tarkastetut asukkaiden muuttaessa tiloihin elo- ja syyskuussa 2018. Hankintasuunnittelussa on huomioitu nykyisistä tiloista siirtyvät kalusteet, laitteet ja tarvikkeet. Hankinnan arvioitu kokonaiskustannus on noin 1.360.000 euroa.

Sosterla § 305

Hyvinvointitoimiala, palvelualuejohtaja Sari Ahonen, vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Kirsi Kiviniemi ja hankintapäällikkö Elisa Vuorinen 2.11.2018:

Sosiaali- ja terveyslautakunta käsittelee 7.11.2018 kokouksessaan Kulkurin Valssin ja Vuokkokodin vanhusten asumispalvelujen uusien tilojen käyttöönoton muuttoaikataulua ja asukkaiden muuttamiseen liittyviä toimia.

Uudet tilat tullaan sisustamaan osin käytöstä poistuvista tiloista siirretyillä ja osin uusilla kalusteilla, lääkintälaitteilla sekä hoito- sekä tutkimustarvikkeilla.

Laadittujen hankintasuunnitelmien mukaisesti ensikertaista kalustamista tullaan suorittamaan alustavan tiedon mukaisesti seuraavilla kilpailutusryhmillä: asukashuone, oleskelu- ja ryhmäkotitila, neuvottelu/taukotila, monitoimitila, aula, lääkejakohuone, fysiotila, kauneushoitola, aistihuone ja toimistotilat. Kilpailutettavat ryhmät tarkentuvat suunnitelmien valmistuttua.

Esitämme, että Kulkurin Valssin ja Vuokkokodin vanhusten asumispalvelujen uusien tilojen kalustamiseen liittyvä kilpailuttaminen käynnistetään tarpeen mukaisesti joko käänteisenä tai avoimena kilpailutuksena ja että tarjouspyyntö sekä muut asiakirjat valmistellaan yhdessä kaupungin strategisen hankinnan kanssa.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa 2.11.2018:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää, että Kulkurin Valssin ja Vuokkokodin kalusteiden kilpailuttaminen käynnistetään edellä esitetyn mukaan yhdessä kaupungin strategisen hankinnan kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAhonen Sari
tiedGrünberg-Liuska Elisabeth
tiedHolmberg Sari
tiedKiviniemi Kirsi
tiedLindström Fredrik
tpvMäkelä Anja
tiedVainio Sirpa
tiedVuorinen Elisa