Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta9204.04.20187

11444-2017 (065)

Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n hinnankorotusesitys vuodelle 2018

Tiivistelmä: -

Sosterla § 92

Palvelualuejohtaja Sirpa Kuronen, toimistopäällikkö Eira Virolainen ja palvelualuejohtaja Sari Ahonen:

Nuorten Ystävät -palvelut Oy on ilmoittanut 9.10.2017 hinnankorotuksesta vuodelle 2018. Hinnankorotus koskee kaikkia lastensuojelupalvelu, avopalvelu, perhehoitopalvelu sekä vammaispalveluyksiköiden tuottamia palveluita.

Nuorten Ystävät -palvelut Oy toteaa ilmoituksessaan, että hinnankorotus ei koske voimassa olevia puitesopimuksia. Nuorten Ystävät -palvelut Oy on solminut Turun kaupungin kanssa puitesopimuksen perhehoidon valmennuksen, sijaishuollon ympärivuorokautisen laitos- ja perhehoidon sekä avo-, ja sijaishuollon tukipalvelut kilpailutuskokonaisuuksissa ja kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluissa.

Nuorten Ystävät –palveluiden esittämä hinnankorotus on 1 %. Turun kaupungin lastensuojelun osalta Nuorten Ystävien esittämä hinnankorotus koskee Villa Kapteeni-yksikön jälkihuoltoasiakkaita ja Villa Kapteenin ohjatun asumispalvelun palvelumaksua. Villa Kapteeni yksikön jälkihuoltoasiakkaiden ja kehitysvammaisten henkilöiden asumispalvelun osalta Nuorten Ystävät esittää uudeksi hoitovuorokausihinnoiksi 182,98 euroa (181,17 euroa * 1%) ja jälkihuollon asumispalvelun palvelumaksun osalta 68,68 euroa (68,00 euroa * 1%).

Liite 1Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n hinnankorotusilmoitus 9.10.2017

Vs. toimialajohtaja Max Lönnqvist:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää hylätä Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n esittämät hinnankorotukset, jotka liittyvät ennen 31.12.2017 yksikköön sijoitettujen lasten ja kehitysvammaisten henkilöiden hoitovuorokausihinnan tai palvelumaksuhinnan korottamista.  

Sosiaali- ja terveyslautakunta toteaa vielä erikseen, että sosiaali- ja terveyslautakunnan talousarvio ei mahdollista hinnankorotuksia.

PäätösSosiaali- ja terveyslautakunta päätti esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta hylätä Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n esittämät hinnankorotukset, jotka liittyvät ennen 31.12.2017 yksikköön sijoitettujen lasten ja kehitysvammaisten henkilöiden hoitovuorokausihinnan tai palvelumaksuhinnan korottamista.

Jakelu

aoNuorten Ystävät -palvelut Oy


Liitteet:

Sosterla § 92
Liite 1:Nuorten Ystävät -palvelut Oy:n palvelutuotteiden hinnankorotus 9.10.2017