Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta20906.09.20171

3251-2017 (065)

Lääkkeelliset kaasut

Tiivistelmä:

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta. Lääkkeelliset kaasut tullaan kilpailuttamaan avoimella menettelyllä ajalle 1.1.2018 - 31.12.2020. Tuotteita ostetaan sopimuskaudella noin 180 000 eurolla.

Sosterla § 209

Salassa pidettävä asia. Salassapidon peruste: viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6.1 §:n 3 kohta.

Hyvinvointitoimiala, sairaala-apteekkari Tiina Järvinen, sairaalainsinööri Kari Saarinen ja hankinta- ja logistiikkakeskuksen osuus projektipäällikkö Karolus Haarte 24.8.2017:

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kokouksessaan 28.3.2017 § 76, että lääkkeellisten kaasujen seuraavan sopimuskauden kilpailutus ajalle 1.1.2018 – 31.12.2020 käynnistetään avoimella menettelyllä yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Hyvinvointitoimiala on valmistellut kilpailuttamismenettelyä yhteistyössä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Tarjouspyynnön kohteena ovat hyvinvointitoimialan palvelualeella sekä Tyks kirurgisessa sairaalassa käytettävät lääkkeelliset kaasut ja niihin liittyvät vuokrasäiliöt. Tuotteita ostetaan vuosittain noin 60 000 eurolla. Tilaaja ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään tai -arvoon.

Tarjoushinnat tulee antaa tuotekohtaisesti arvonlisäverottomina hintoina sisältäen kaikki hankinnan kustannukset.

Hankintailmoitus julkaistaan HILMA-ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Tarjouspyyntö liitteineen julkaistaan Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalissa osoitteessa www.tarjouspalvelu.fi/turku.

Tarjouskilpailu ratkaistaan annettujen tarjousten perusteella. Annetuista tarjouksista valitaan kokonaishinnaltaan halvin. Hankinnasta solmitaan puitesopimus yhden (1) toimittajan kanssa.

Oheismateriaali 1Tarjouspyyntöasiakirjat

Esitys toimittajan valinnasta tuodaan sosiaali- ja terveyslautakunnalle marraskuussa 2017.

Esitämme, että sosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä lääkkeellisten kaasujen kilpailuttamisen tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa hyvinvointitoimialan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa 28.8.2017:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää hyväksyä lääkkeellisten kaasujen kilpailuttamisen tarjouspyyntöasiakirjat ja oikeuttaa hyvinvointitoimialan tekemään vähäisiä teknisluonteisia tarkistuksia tarjouspyyntöasiakirjoihin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHaarte Karolus
tiedJärvinen Tiina
tiedLempiäinen Marika
tiedLindström Fredrik
tiedMäkelä Anja
tiedSaarinen Kari
tiedVuorinen Elisa