Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta16209.08.20173

7205-2017 (014, 150)

Kahden jäsenen nimeäminen Turun kaupungin hyvinvointitoimialan asiakkaiden ja henkilökunnan virkistysyhdistyksen hallitukseen

Tiivistelmä: -

Sosterla § 162

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, fysioterapeutti Anna-Kaisa Ojala 15.6.2017:

Turun kaupungin sosiaali- ja terveystoimen asiakkaiden ja henkilökunnan virkistysyhdistys ry hallinnoi Turun kaupungin omistamaa, Hirvensalossa sijaitsevaa Tamminiemi – nimistä kiinteistöä, os. Kalliorannantie 18. Kiinteistö sijaitsee meren rannalla Hirvensalossa. Kiinteistö käsittää vanhan yksikerroksisen n. 100 m2 suuruisen asuinrakennuksen/kesämökin, n. 17 m2 suuruisen saunan ja n. 40 m2 suuruisen kesämökkihuoneiston. Tilan koko on n. 0,5 ha. Kiinteistön omistaa Turun kaupunki.

Kiinteistöä ylläpitää em. yhdistys. Se on ollut hyvinvointitoimialan asiakkaiden ja henkilökunnan virkistyskäytössä. Siellä on pidetty erilaisia koulutus- ja muita tilaisuuksia sekä käyty retkillä. Vuosittain kiinteistössä on järjestetty erilaisia tilaisuuksia n. 100 kpl. Kiinteistön ylläpitokustannukset vuodessa ovat olleet n. 10 000 euroa. Tästä summasta n. puolet on kerätty käyttömaksuilla. Loput toimintaa varten tarvittavat varat on myönnetty hyvinvointitoimialan toimialajohtajan päätöksellä avustuksena toimialan budjetista.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksen toimintaa johtaa hallitus, jossa on puheenjohtaja ja vähintään 6 ja enintään 12 jäsentä. Hallitukseen pyritään valitsemaan yhtä monta jäsentä lautakuntaa, talousarviovastuuhenkilöitä ja muuta henkilöstöä edustavien jäsenten keskuudesta. Hallituksen toimikausi on neljä kalenterivuotta.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää valita kaksi edustajaa Turun kaupungin hyvinvointitoimialan asiakkaiden ja henkilökunnan virkistysyhdistyksen hallitukseen toimikaudeksi 2017 - 2020.

PäätösSosiaali- ja terveyslautakunta päätti valita edustajikseen Turun kaupungin hyvinvointitoimialan asiakkaiden ja henkilökunnan virkistysyhdistyksen hallitukseen toimikaudeksi 2017-2020 Päivi Pietarin ja Sadri Beqirin.

Jakelu

tpvXXXXX