Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, lääkinnällinen kuntoutus 
Ylilääkäri402.06.2017 

102-2017 (342)

Rintamaveteraanien jalkahoitopalvelun tuottajan hyväksyntä/ Jalkahoito- ja hyvinvointipalvelut Marjo Oksanen

Palvelupäällikkö Taina Kaila 17.5.2017:

Sosiaali- ja terveyslautakunnan kokouksessa 25.4.2017 päätettiin ottaa käyttöön lupamenettely rintamaveteraanien jalkahoitopalveluiden toteuttamiseksi.

Turun Sanomissa ja Turkulaisessa oli lauantaina 15.4.2017 sekä ÅU:ssa keskiviikkona 19.4.2017 ilmoitus, jossa pyydetiin palveluntuottajia hakeutumaan/ilmoittautumaan rintamaveteraanien jalkojenhoitopalveluiden palveluntuottajaksi 1.5.2017 – 31.12.2019.

 Palveluntuottajaksi hyväksymisen edellytykset:

-       Palveluntuottajan tulee kirjautua valtakunnalliseen PSOP-järjestelmään, johon palveluntuottaja kirjaa hinnastonsa, antamansa palvelut. Järjestelmässä tapahtuu jalkojenhoitopalvelun seuranta ja maksatus. (Maksuehto 30 pv netto)

-       Toiminta on lääketieteellisesti asianmukaista ja toiminnassa otetaan huomioon potilasturvallisuusmääräykset.

-       Palveluntuottajan tulee olla Valvirassa rekisteröity jalkojenhoitaja, jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut, tai jalkojenhoidon osaamisalan suorittanut lähihoitaja.

-       Palveluntuottajalla tulee olla voimassa oleva potilasvakuutus.

-       Palveluntuottaja vastaa siitä, että:

o   Henkilökunnan ammatillista pätevyyttä koskevat vaatimukset toteutuvat koko sopimuskauden ajan.

o   Henkilökunnan koulutus ja perehtyneisyys vastaa terveydenhuollon ammattihenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain säännöksiä.

o   Henkilökunnan työsuhteissa noudatetaan vähintään niitä työsuhteen ehtoja, joita Suomen lain ja työehtosopimusmääräysten mukaan on noudatettava saman laatuisessa työssä.

o   Palveluntuottajalle suositellaan riittävän vastuuvakuutuksen ottamista.

-       Lupajärjestelmään ilmoittautuminen tapahtuu siten, että palveluntuottaja listautuu PSOP:iin (Palveluseteli ja ostopalvelujärjestelmä) palveluntuottajaksi. Kuntoutuksen ylilääkäri hyväksyy edellytykset täyttävät palveluntuottajat.

Jalkahoito- ja hyvinvointipalvelu Marjo Oksanen on hyväksyttävästi listautunut PSOPiin ja täyttää edellä mainitut edellytykset.

Esitän, että Jalkahoito- ja hyvinvointipalvelu Marjo Oksanen hyväksytään lupamenettelyn mukaisesti 18.5.2017 alkaen ja yrittäjän tiedot ovat ko. päivästä alkaen nähtävissä PSOPissa.

Ylilääkäri Päivi Sutinen, Lääkinnällinen kuntoutus 2.6.2017:

PäätösPäätin, että Jalkahoito- ja hyvinvointipalvelu Marjo Oksanen hyväksytään lupamenettelyn mukaisesti 5.6.2017 alkaen ja yrittäjän tiedot ovat ko. päivästä alkaen nähtävissä PSOPissa.

 

 

Päivi Sutinen

ylilääkäri

211013

 

Jakelu

aoOksanen Marjo
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tiedAromaa Minna
tiedKaila Taina