Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Hyvinvointitoimiala, vanhuspalvelut, avopalvelut 
Avopalvelujen johtaja412.05.2017 

4659-2017 (112)

Omaishoidon ohjaajan viran, vak.nro 358010, täyttäminen hyvinvointitoimialan Avopalvelujen omaishoidontuen yksikössä (40 hakijaa)

Vanhus ja vammaispalvelut, Avopalvelut, vs. palveluesimies Nina Hanhilampi 12.5.2017:

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan avopalvelujen omaishoidontuen yksikössä (ensimmäinen sijoituspaikka Omaishoidon tuki) oli julkisesti haettavana ajalla 3.4.2017 - 18.4.2017 omaishoidon ohjaajan virka (vakanssinumero 358010). Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.. Viran tehtäväkohtainen palkka on 2.598,39 €/kk. Hakuilmoituksen mukaan eduksi luetaan hyvät tietotekniset taidot ja Pegasos asiakastietojärjestelmän sekä RAI toimintakykymittarin käytön osaamisen.  

Määräaikaan mennessä virkaa haki 40 henkilöä. Hakijoista 10 ei täyttänyt kelpoisuusvaatimusta. Hakemusasiakirjojen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella viisi (5) hakijaa kutsuttiin haastatteluun.

Haastattelijoina toimivat palveluesimiehet Nina Hanhilampi sekä Tiina Turja. Haastattelussa arvioitiin hakijan osaamista ja tiimityötaitoja sekä kokemusta vanhustyöstä.

Haastatteluun kutsutut

Hokkanen Vilja, Turku, synt. 1992, sosionomi AMK

Keihäs Heidi, Parainen, synt. 1985, sairaanhoitaja AMK

Miettinen Taru, Turku, synt. 1991, geronomi AMK

Siutla-Lång Maarit, Raisio, synt. 1955, terveydenhoitaja

Suominen-Suvisaari Sampa, Raisio, synt. 1982, sairaanhoitaja AMK

 

Ehdotan, että haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa, koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin hyvinvointitoimialan (ensimmäinen sijoituspaikka Omaishoidon tuki) omaishoidon ohjaajan virkaan, vakanssinumero 358010, valitaan terveydenhoitaja Maarit Siutla-Lång ehdolla, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Avopalvelut, avopalvelujen johtaja Anne Vuorinen:  

Päätös

Päätän, että haastattelun, henkilökohtaisen soveltuvuutensa, koulutuksensa ja työkokemuksensa perusteella Turun kaupungin hyvinvointitoimialan (ensimmäinen sijoituspaikka omaishoidontuki) omaishoidon ohjaajan virkaan, vakanssinumero 358010, valitaan Maarit Siutla-Lång ehdolla, että hän ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

 

 

 

Anne Vuorinen
avopalvelujen johtaja

Jakelu

aoMuut hakijat
aoSalminen Cristine
aoSiutla-Lång Maarit
tpvHyvinvointitoimiala, henkilöstö- ja hallintopalvelut
tiedSosiaali- ja terveyslautakunta
tpvHanhilampi Nina