Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta32216.12.201417

84-2014 (40, 001)

Lounais-Suomen aluehallintoviraston sekä Valviran ilmoitukset ja päätökset - yksityiset sosiaalipalvelut

Tiivistelmä: -

Sosterla § 322

Alla olevat aluehallintoviraston ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ilmoitukset ja päätökset ovat nähtävänä lautakunnan kokouksessa ja sitä ennen hyvinvointitoimialan kirjaamossa Yliopistonkatu 30, 2. krs.

Turun seudun vammaisten asuntotukiyhdistys ry on ilmoittanut vastuuhenkilöiden vaihtumisesta toimintayksiköissään:

Asuntola Poppeli; määräaikainen vastuuhenkilö sairaanhoitaja Inkeri Oinas ajalla 10.11.2014 – 21.12.2015

Katariinakodin asuntola ja ryhmäkoti; vastuuhenkilö terveydenhoitaja (AMK), sairaanhoitaja (AMK), terveystieteiden kandidaatti Katja Tolvanen 15.9.2014 alkaen (tehtävä yksikössä: Vastaava hoitaja)

Moikoisten koti; määräaikainen vastuuhenkilö lähihoitaja Marika Hamilo ajalla 1.9.2014 – 31.8.2015.

SAP-Care Oy on ilmoittanut vastuuhenkilön vaihtumisesta 1.12.2014 lukien:

Villa Timantti; vastuuhenkilö geronomi, sairaanhoitaja Aire Kapanen 8tehtävä yksikössä: Hoitokodin johtaja).

Aluehallintovirastolle on saapunut Kotipalvelu Kehäkukan ilmoitus yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisen lopettamisesta 30.11.2014 lukien.

Aluehallintovirastolle on saapunut Mediverkko Sosiaali- ja Terveyspalvelut Oy:n ilmoitus Tyynelän perhekuntoutusyksikön lopettamisesta 1.6.2014 lukien.

Aluehallintovirastolle on saapunut Pelivara Oy:n ilmoitus yksityisen sosiaalipalveluntuottajan sosiaalihuollon toiminnan lopettamisesta 18.8.2014 lukien.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto poistaa Turun diakoniasäätiön Palvelutalo Esikkoa koskevat tiedot valtakunnallisesta, yksityisten palvelujen antajien rekisteristä (päätös 27.10.2014 LSAVI/1444/04.01.00/2012)

Oy Medicum Services Ab on ilmoittanut 4.9.2014 saapuneella ilmoituksella seuraavat yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin. Toiminnan laajennus Kaarinan kaupunkiin:

Tuotettavat palvelut: Kotipalvelu;

lapset/nuoret (7 asiakasta), lapsiperheet (7), vanhukset (80), kehitysvammaiset (7), muut vammaiset (55), mielenterveyskuntoutujat (2) ja muut (2).

Mediverkko Hoivapalvelut Oy on ilmoittanut Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastolle (Valvira) vastuuhenkilön vaihtumisesta seuraavassa toimintayksikössä:

Villa Runo, uusi vastuuhenkilö 20.10.2014 lukien yhteisöpedagogi Nina Suominen (tehtävä toimintayksikössä: yksikön esimies).

Mediverkko Lasten ja Nuorten Palvelut Oy on ilmoittanut 14.10.2014 saapuneella ilmoituksella seuraavat yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin:

Myrskyn Silmän perhepalvelut / Tyynelän perhekuntoutuskoti, vastuuhenkilö sosionomi AMK Jussi Sutinen (tehtävä yksikössä: Palvelupäällikkö)

Tuotettavat palvelut:

Ilmoituksenvaraiset palvelut / Sosiaalialan muut palvelut: perhetyö - lapsiperheet (2 asiakasperhettä),

Avomuotoinen perhekuntoutus – lapsiperheet (30),

Muu sosiaalihuollon asiantuntijatoiminta – lapset/nuoret: 2 asiakasta, jotka lastensuojelun jälkihuollossa.

Hoivatuulet Oy on ilmoittanut 15.10.2014 saapuneella ilmoituksella seuraavat yksityiset sosiaalipalvelujen muutokset talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin. Toiminta on laajentunut Kaarinan kaupunkiin ja asiakkaiden määrä on lisääntynyt.

Hoivatuulet, sosiaalipalvelut, vastuuhenkilö lähihoitaja Kirsi Juutilainen (tehtävä yksikössä: Toimitusjohtaja).

Tuotettavat palvelut:

Ilmoituksenvaraiset palvelut/ Kotipalvelu/ Kodinhoitoapu – vanhukset (80 asiakasta).

Attendo Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että Valvira hyväksyisi uudeksi toimintayksiköksi seuraavan:

Attendo Riihivainio, vastuuhenkilö psykiatrinen sairaanhoitaja Sari Hannele Huhtinen (tehtävä yksikössä: hoivakodin johtaja)

Tuotettavat palvelut:

Luvanvaraiset palvelut/ Asumispalvelut / Tehostettu palveluasuminen - vanhukset (30 asiakaspaikkaa)

Ilmoituksenvaraiset palvelut/ Asumispalvelut/ Palveluasuminen – vanhukset (15 asiakaspaikkaa).

Invalidiliiton Asumispalvelut Oy on ilmoittanut Valviralle vastuuhenkilön vaihtumisesta mm. seuraavissa toimintayksiköissä:

Turun Validia-talo; uusi vastuuhenkilö 12.8.2014 lukien sosiaalikasvattaja Anne Mattila (tehtävä yksikössä: palveluesimies)

Hirvensalon Validia-talo, uusi vastuuhenkilö 12.8.2014 lukien toimintaterapeutti AMK Lillemor Wennerström (tehtävä yksikössä: palveluesimies).

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta merkitsee Lounais-Suomen aluehallintoviraston ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran ilmoitukset ja päätökset yksityisten sosiaalipalvelujen antamisesta tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.