Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta21226.08.201411

84-2014 (40, 001)

Lounais-Suomen aluehallintoviraston sekä Valviran ilmoitukset ja päätökset - yksityiset sosiaalipalvelut

Tiivistelmä: -

Sosterla § 212

Alla olevat aluehallintoviraston ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ilmoitukset ja päätökset ovat nähtävänä lautakunnan kokouksessa ja sitä ennen hyvinvointitoimialan kirjaamossa Yliopistonkatu 30, 2. krs.

Aluehallintovirasto on päättänyt 10.4.2014, että palvelujen tuottaja Kotihoitopalvelu Kotosallan ilmoittamat sosiaalipalvelujen muutokset talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin ilmoituksen mukaisesti.

Tuotettavat palvelut: KOTIPALVELU; Kodinhoitoapu;

lapset/nuoret (20 asiakasta), lapsiperheet (20), vanhukset (100), kehitysvammaiset (10), muut vammaiset (10), mielenterveyskuntoutujat (10), päihdekuntoutujat (10) ja muut (20).

Toimintayksikön vastuuhenkilö sairaanhoitaja Salla Enberg (tehtävä yksikössä: Toimitusjohtaja).

Aluehallintovirasto on päättänyt 11.4.2014, että palvelujen tuottaja Mainio Vire Oy:n (Ykköskodit Vaisaari Kupittaankatu) ilmoittamat sosiaalipalvelut talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin ilmoituksen mukaisesti.

Tuotettavat palvelut: ASUMISPALVELUT; Palveluasuminen - mielenterveyskuntoutujat (19 asiakaspaikkaa).

Toimintayksikön vastuuhenkilö sairaanhoitaja (AMK) Mari Sarjomaa (tehtävä yksikössä: Palvelupäällikkö).

Aluehallintovirasto on päättänyt 27.5.2014, että palvelujen tuottaja Care Component Oy:n (Suomen Perhehoitopalvelut, Lounais-Suomi) ilmoittama sosiaalipalvelujen muutos talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin ilmoituksen mukaisesti.

Tuotettavat ilmoituksenvaraiset palvelut: SOSIAALIALAN MUUT PALVELUT; Perhetyö – lapsiperheet (4 asiakaspaikkaa). Muu sosiaalihuollon asiantuntijatoiminta (jälkihuolto) – lapset/nuoret (3 asiakasta). Muut rekisteröivät palvelut; Muut – lapset/nuoret (100 asiakasta).

Toimintayksikön vastuuhenkilö VTM Johanna Öhman (tehtävä yksikössä: Toiminnanjohtaja).

Aluehallintovirasto on myöntänyt palvelujen tuottaja Ratamo-koti Oy:lle luvan hakemuksen mukaisten sosiaalipalvelujen antamiseen RatamoTurku -nimisessä yksikössä 18.6.2014 alkaen.

Tuotettavat palvelut: Luvanvaraiset palvelut:

ASUMISPALVELUT; Tehostettu palveluasuminen; mielenterveyskuntoutujat (5 asiakaspaikkaa) ja päihdekuntoutujat (10 asiakaspaikkaa).

Ilmoituksenvaraiset palvelut: KOTIPALVELU; Kodinhoitoapu; mielenterveyskuntoutujat (30 asiakasta) ja päihdekuntoutujat (70 asiakasta).

Toimintayksikön vastuuhenkilö röntgenhoitaja (ylempi AMK) Tanja Vanharanta (tehtävä yksikössä: Vastaava ohjaaja).

Aluehallintovirasto on päättänyt 5.6.2014, että palvelujen tuottaja Tuettu vapaa-aika extra-avustaja Marjan ilmoittamat sosiaalipalvelut talletetaan aiemman päätöksen mukaisesti ja toimintakuntiin lisätään Turun kaupunki 29.4.2014 alkaen.

Tuotettavat palvelut: SOSIAALIALAN MUUT PALVELUT;

Muu sosiaalihuollon asiantuntijatoiminta; lapset/nuoret (4 asiakasta), lapsiperheet (4), vanhukset (6), kehitysvammaiset (6), muut vammaiset (6), mielenterveyskuntoutujat (4), päihdekuntoutujat (4) ja muut (4 asiakasta).

Toimintayksikön vastuuhenkilö apuhoitaja / artenomi AMK Marja-Liisa Nuora (tehtävä yksikössä: Toiminnanjohtaja).

Aluehallintovirasto on päättänyt 16.6.2014, että palvelujen tuottaja Hoivapalvelu Lounan ilmoittamat sosiaalipalvelut talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin ilmoituksen mukaisesti kuitenkin siten, että ilmoituksessa olleita henkilökohtaisen avun asiakkaita ei merkitä rekisteriin.

Tuotettavat palvelut: KOTIPALVELU, Kodinhoitoapu; vanhukset (50 asiakasta), kehitysvammaiset (50) ja mielenterveyskuntoutujat (50).

Toimintayksikön vastuuhenkilö lähihoitaja Miia Öfverholm (tehtävä yksikössä: Lähihoitajan työt).

Aluehallintovirasto on päättänyt 18.6.2014, että palvelujen tuottaja Oy Medicum Services Ab:n ilmoittamat sosiaalipalvelut talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin ilmoituksen mukaisesti lukuun ottamatta henkilökohtaisen avun palvelua.

Tuotettavat palvelut: KOTIPALVELU: Kodinhoitoapu; lapset/nuoret (5 asiakasta), lapsiperheet (5), vanhukset (50), kehitysvammaiset (5) ja muut vammaiset (50).

Toimintayksikön vastuuhenkilö sairaanhoitaja, oikeustieteen kandidaatti Pirkko Ekholm (tehtävä yksikössä: Toimitusjohtaja).

Aluehallintovirasto on päättänyt 2.6.2014, että Care Component Oy:n (Suomen Perhehoitopalvelut) ilmoittamat sosiaalipalvelut talletetaan yksityisten palvelujen antajien rekisteriin ilmoituksen mukaisesti.

Tuotettavat palvelut: SOSIAALIALAN MUUT PALVELUT;

Sosiaalityöntekijän palvelut – muut: 3 asiakaspaikkaa

Muu sosiaalihuollon asiantuntijatoiminta – lapsiperheet (4 asiakaspaikkaa ja muut (120 asiakaspaikkaa).

Toimintayksikön vastuuhenkilö Johanna Öhman (tehtävä yksikössä: Toiminnan johtaja).

Turun ensi- ja turvakoti ry (Ensikoti Pinja) on ilmoittanut aluehallintovirastolle vastuuhenkilön vaihtumisesta 1.5.2014 lukien.

Toimintayksikön vastuuhenkilö sosionomi Heidi Kantonen (tehtävä yksikössä: Vastaava ohjaaja).

Saga Care Finland Oy on ilmoittanut Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastolle (Valvira) vastuuhenkilön vaihtumisesta seuraavissa toimintayksiköissä:

Saga Kaskenniitty

Uusi vastuuhenkilö 4.3.2014 lukien:

Erikoissairaanhoitaja Maria Siren (tehtävä toimintayksikössä: johtaja).

Saga Kaskenpuisto

Uusi vastuuhenkilö 13.3.2014 lukien:

Erikoissairaanhoitaja Anja Aaltonen (tehtävä toimintayksikössä: johtaja).

Mediverkko Hoivapalvelut Oy on ilmoittanut Valviralle vastuuhenkilön vaihtumisesta mm. seuraavassa toimintayksikössä:

Villa Runo

Uusi vastuuhenkilö ajalle 23.6.2014 – 23.6.2015:

Sairaanhoitaja Mia Koskinen (tehtävä toimintayksikössä: yksikön vastuuhenkilö).

Esperi Care Oy on ilmoittanut Valviralle vastuuhenkilön vaihtumisesta mm. seuraavassa toimintayksikössä:

Pansion Hoivakoti

Uusi vastuuhenkilö 8.4.2014 lukien:

Sairaanhoitaja Timo Nuutinen (tehtävä toimintayksikössä: yksikön päällikkö).

Attendo Oy on ilmoittanut Valviralle vastuuhenkilön vaihtumisesta seuraavassa toimintayksikössä:

Attendo Villa Hirvensalo II

Uusi vastuuhenkilö ajalle 1.6.2014 – 31.5.2015:

Sairaanhoitaja Sari Laakso (tehtävä toimintayksikössä: hoivakodin johtaja).

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta merkitsee Lounais-Suomen aluehallintoviraston ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran ilmoitukset ja päätökset yksityisten sosiaalipalvelujen antamisesta tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.