Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta3604.02.20148

514-2013 (40, 001)

Lounais-Suomen aluehallintoviraston sekä Valviran ilmoitukset ja päätökset - yksityiset sosiaalipalvelut

Tiivistelmä: -

Sosterla § 36

Alla olevat aluehallintoviraston ja Valviran ilmoitukset ja päätökset ovat nähtävänä lautakunnan kokouksessa ja sitä ennen hyvinvointitoimialan kirjaamossa Yliopistonkatu 30, 2. krs.

Myllykoti Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että tehostetun palveluasumisen asiakaspaikkoja lisätään seuraavasti: vanhukset 99 asiakaspaikkaa. Toimintayksikön vastuuhenkilö terveystieteiden maisteri Paula Pohjola (tehtävä yksikössä: Tukitiimin esimies)

Perhekoti Lohirinne Oy on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista seuraavasti: Ammatillinen perhekotihoito – lapset/nuoret: 4 asiakaspaikkaa. Toimintayksikön vastuuhenkilö sairaanhoitaja Päivyt Suhonen (tehtävä yksikössä: Toimitusjohtaja-äiti).

Lastensuojelupalvelut Kari Valikainen on ilmoittanut 7.5.2013 saapuneella ilmoituksella seuraavat yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin: Muu sosiaalihuollon asiantuntijatoiminta – lapset/nuoret: 30 asiakasta. Toimintayksikön vastuuhenkilö nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Kari Valikainen (tehtävä yksikössä: Toiminnanjohtaja).

JR-Care (turvapuhelinpalvelun turva-auttaja partio) on ilmoittanut saapuneilla ilmoituksilla seuraavat yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin: Muut – vanhukset: 1500 asiakasta. Toimintayksikön vastuuhenkilö lääkintävahtimestari/sairaankuljettaja Jouko Raintola (tehtävä yksikössä: Palveluista vastaava).

Ubiran Oy (Turun Seudun Kotiapu ja Hoitopalvelut) on ilmoittanut saapuneilla ilmoituksilla yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin. Toimintayksikön vastuuhenkilö sairaanhoitaja AMK Antti Salonen (tehtävä yksikössä: Vastaava hoitaja).

Kodinhoitoapu

- vanhukset: 25 asiakasta, kehitysvammaiset: 7 asiakasta, muut vammaiset: 4 asiakasta ja muut: 2 asiakasta.

Aistitalo Oy (Kirkkotien Päivätoiminta) on ilmoittanut saapuneilla ilmoituksilla seuraavat muutokset talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin, toimintayksikön uusi toimitila ja vastuuhenkilön muutos.

Kotipalvelu/kodinhoitoapu

- kehitysvammaiset: 1 asiakas ja muut vammaiset: 1 asiakas

Päivätoiminta, Päiväkeskus/Palvelukeskus

- kehitysvammaiset: 8 asiakaspaikkaa ja muut vammaiset 2 asiakaspaikkaa.

Toimintayksikön vastuuhenkilö sosionomi AMK Satu Hakamäki (tehtävä yksikössä: toiminnanjohtaja).

CTM Oy Sosiaali- ja terveyspalvelut (Pienryhmäkoti Myllylinna) on ilmoittanut aluehallintovirastolle vastuuhenkilön vaihtumisesta 1.9.2013. Toimintayksikön vastuuhenkilö sosionomi AMK Minna Hurme (tehtävä yksikössä: Vastaava ohjaaja).

Aluehallintovirastolle on 8.10.2013 saapunut ilmoitus yksityisten sosiaalipalvelujen lopettamisesta 31.7.2013 lukien: Lasten Päiväkoti Omppu Oy (Iso-Omppu).

Aluehallintovirastolle on saapunut tiedot Päiväkoti Käpyrinteen vastuuhenkilön vaihtumisesta 18.6.2012 lukien sekä henkilöstöä koskevat tiedot. Toimintayksikön vastuuhenkilö lastentarhanopettaja Anu Mattila (tehtävä yksikössä: Päiväkodin johtaja).

Aluehallintovirastolle on 8.11.2013 saapunut Suomen Pelastusarmeijan Säätiön toimintakertomus vuodelta 2012 yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamista palveluista. Toimintakertomuksesta ilmeni, ettei toimintayksikön toiminta ole sellaista yksityistä sosiaalipalvelua, joka ao. lain perusteella tulee rekisteröidä.

Lastenkoti Omenarinne Oy on ilmoittanut aluehallintovirastolle vastuuhenkilön vaihtumisesta 16.10.2013 lukien. Toimintayksikön vastuuhenkilö sairaanhoitaja AMK Kari Lintuaho (tehtävä yksikössä: Johtaja).

Mediverkko Hoivapalvelut Oy on ilmoittanut Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirastolle (Valvira) vastuuhenkilön vaihtumisesta Villa Maarian toimintayksikössä. Uusi vastuuhenkilö 25.10.2013 lukien: sairaanhoitaja Elina Maisila (tehtävä yksikössä: yksikön johtaja).

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta merkitsee Lounais-Suomen aluehallintoviraston ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran ilmoitukset ja päätökset yksityisten sosiaalipalvelujen antamisesta tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.