Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta14612.06.201311

514-2013 (40, 001)

Lounais-Suomen aluehallintoviraston ja Valviran ilmoitukset ja päätökset - yksityiset sosiaalipalvelut

Tiivistelmä: -

Sosterla § 146

Alla olevat aluehallintoviraston ja Valviran ilmoitukset ja päätökset ovat nähtävänä lautakunnan kokouksessa ja sitä ennen hyvinvointitoimialan kirjaamossa Yliopistonkatu 30, 2. krs.

Kotipalvelu Sinikuu Ky on ilmoittanut yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi 1.5.2012 alkaen yksityisten palvelujen antajien rekisteriin.

Tmi Nette-Maaria on ilmoittanut yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi 1.6.2013 alkaen yksityisten palvelujen antajien rekisteriin.

Hoivapalvelu Metsätähti Oy on ilmoittanut seuraavat yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin:

Kristillinen Suojakoti-säätiö on ilmoittanut Suojakoti, tukiasuminen - yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin 1.1.2013 alkaen.

Eevan hoiva- ja kotisairaanhoito on ilmoittanut yksityiset sosiaalipalvelut talletettavaksi yksityisten palvelujen antajien rekisteriin 1.4.2013 alkaen.

Turun Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry on ilmoittanut vastuuhenkilön (sosionomi, toiminnanjohtaja Katja Havula) vaihtumisesta 1.1.2011 lukien.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y. on ilmoittanut Tehostetun palveluasumisen koti Karinarannan vastuuhenkilön (sairaanhoitaja, vastaava hoitaja Tarja Matilainen) vaihtumisesta 1.4.2013 lukien.

A-klinikkasäätiö on pyytänyt yksityisten ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamiseen annetun luvan muuttamista siten, että Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto hyväksyisi selviämisasematoiminnan aloittamisen Turun katkaisuhoito- ja selviämisaseman yhteydessä seuraavasti:

Turun A-klinikan katkaisuhoito- ja selviämisasema; tuotettavat palvelut:

Toimintayksikön vastuuhenkilö on sosiaalityöntekijä, yksikköjohtaja Marja Niskasaari.

Hakemuksesta poiketen Valvira on myöntänyt luvan 2.5.2013 lukien 16 asiakaspaikkaan katkaisuhoitoasemalla ja hakemuksen mukaisesti 6 asiakaspaikkaan selviämisasemalla.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta merkitsee Lounais-Suomen aluehallintoviraston ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran ilmoitukset ja päätökset yksityisten sosiaalipalvelujen antamisesta tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.