Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Sosiaali- ja terveyslautakunta10425.04.201320

4064-2013 (116)

Sivutoimilupa-anomus - Terhi Vörlund-Wallenius

Tiivistelmä: -

Sosterla § 104

Henkilöstöpäällikkö Maaria Palomäki 8.4.2013:

Terveyskeskuslääkäri Terhi Vörlund-Wallenius terveysasemalta Mäntymäki 2 hakee sivutoimilupaa hoitaakseen Stiftelsen Hemmet i Åbo -säätiön ylläpitämän Hemmet -palvelutalon lääkärin tehtävää. Anomuksen mukaan tehtävä alkaa 1.4.2013 jälkeen sitten, kun kaupunki on solminut sopimukset yksityisten palvelutalojen kanssa. Tehtävää tullaan hoitamaan sekä virka-aikana että virka-ajan ulkopuolella. Virka-aikaa tehtävän hoitaminen vie ”erittäin satunnaisesti, yhteensä n. 15 - 30 min/viikko” ja virka-ajan ulkopuolella n. 10 – 15 tuntia/kk.

Hakija on ilmoittanut hoitaneensa ko. sivutointa 1996 lukien ja uusinut nyt hakemuksensa, koska jatkossa kaupungin paikalla asuvien asukkaiden lääkärihoito kuuluu heidän kuukausimaksuunsa ja kaupunki maksaa yksityisille palveluntuottajille näistä laitoksen tuottamista lääkäripalveluista.

Liite 1Sivutoimilupahakemus

Ylilääkäri Harri Huhtanen puoltaa hakemusta.

Hallintosäännön 6 luvun 54 §:n mukaan sivutoimiluvan myöntämisestä päättää viranhaltijan lähin ylempi monijäseninen viranomainen.

Toimialajohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusSosiaali- ja terveyslautakunta päättää myöntää terveyskeskuslääkäri Terhi Vörlund-Walleniukselle sivutoimiluvan liitteenä olevassa hakemuksessa mainittuun tehtävään ja liitteen osoittamassa laajuudessa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli vs. toimialajohtaja Petri Virtanen.

Jakelu

aoVörlund-Wallenius Terhi
tiedPalomäki Maaria


Liitteet:

Sosterla § 104
Liite 1:Sivutoimilupahakemus