Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Stadsfullmäktige4723.03.20153

613-2013 (014)

Val av ny ledamot i finska sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid nämnden för fostran och undervisning

Tiivistelmä: -

Sfm § 47

Stadsstyrelsens förslag 

Stadsfullmäktige beslutar konstatera att Osku Laukkanens förtroendeuppdrag som ledamot i finska sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid Åbo stads nämnd för fostran och undervisning har upphört pga. bortflyttning från orten och beslutar i hans ställe välja Juuso Suutari till ledamot i finska sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid Åbo stads nämnd för fostran och undervisning från beslutsdagen till utgången innevarande mandatperiod.

BeslutStadsfullmäktige beslöt konstatera att Osku Laukkanens förtroendeuppdrag som ledamot i finska sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid Åbo stads nämnd för fostran och undervisning har upphört pga. bortflyttning från orten och beslöt i hans ställe välja Eero Kivinen till ledamot i finska sektionen för småbarnsfostran och grundläggande utbildning vid Åbo stads nämnd för fostran och undervisning från beslutsdagen till utgången innevarande mandatperiod.

Behandlingen av ärendet vid sammanträdet

Beslutet i ärendet fattades enhälligt på förslag av Pietari.

§ 47