Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Rakennus- ja lupalautakunta27428.06.201811

4000-2018 (10 03 00)

Rakennus- ja lupalautakunnan ympäristökatselmusten johdosta annettavat kehotukset

Tiivistelmä:

Lautakunta suoritti keväällä ympäristökatselmuksia, joiden johdosta päätetään antaa kehotuksia kiinteistöjen omistajille ja haltijoille.

Rlupalk § 274

Hallintojohtaja Harri Lehtinen 27.06.2018:

Rakennus- ja lupalautakunta on suorittanut rakennusjärjestyksen 45 §:n mukaiset ympäristökatselmukset toukokuun 2018 aikana. Katselmusten suorittamisesta on kuulutettu verkossa, kaupungin ilmoitustaululla sekä Turun Sanomissa. Katselmusten aikana havaittiin huomautettavaa useiden kiinteistöjen osalta. Kohteet sekä kehotusten sisällöt on koottu liitteenä olevaan luetteloon.

Liite 1Rakennus- ja lupalautakunnan ympäristökatselmusten johdosta annettavat kehotukset kohteittain

Rakennustarkastajan varahenkilönä tarkastusinsinööri Jonna Vinberg:

EhdotusRakennus- ja lupalautakunta päättää kehottaa rakennusjärjestyksen 45 §:n perusteella liitteessä mainittujen rakennuspaikkojen omistajia/haltijoita tekemään edellä mainitussa liitteessä mainitut toimenpiteet viimeistään 31.12.2018 mennessä tai tarvittaessa hakemaan jatkoaikaa toimenpiteiden suorittamiselle.

Tästä päätöksestä ei voi valittaa, mutta mikäli kehotuksia ei noudateta määräaikaan mennessä, eikä toimenpiteen suorittamiseksi myönnetä lisäaikaa, voidaan kiinteistön omistaja taikka haltija velvoittaa eri päätöksellä suorittamaan kunnostustoimenpide ja velvoitteen tehosteeksi voidaan asettaa uhkasakko.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKodisoja Kai
tpvSalo Harri


Liitteet:

Rlupalk § 274
Liite 1:Rakennus- ja lupalautakunnan ympäristökatselmusten johdosta annettavat kehotukset kohteittain (ilman yksityishenkilöiden nimiä)
Liite 1:Rakennus- ja lupalautakunnan ympäristökatselmusten johdosta annettavat kehotukset kohteittain