Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, ympäristönsuojelu 
Ympäristönsuojelupäällikkö2614.05.2018 

5617-2018 (02 08 00)

Ruissalon opastuskeskuksen kosketusnäyttöjen opasohjelman sekä nettisivujen käyttöliittymäsuunnittelun ja toteutuksen hankinta

Kaupunkiympäristötoimiala, ympäristönsuojelu, projektisuunnittelija Heidi Metsälä 8.5.2018

Turun kaupunkiympäristötoimialan ympäristönsuojelu ylläpitää Ruissalon opastuskeskusta Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa Ruissalossa. Ruissalo Infoon ollaan sijoittamassa kaksi vaakasuuntaista kosketusnäyttöä, jotka tulevat sisältämään informaatiota Ruissalon luonnosta ja kulttuurihistoriasta. Myös ulos tulee mahdollisesti kolmas kosketusnäyttö.

Kosketusnäyttöihin tarvitaan opasnäyttöohjelma, jonka kautta sisältöä välitetään käyttäjille. Opasnäyttöjen lisäksi sama sisältö laajennettuna siirretään omalle nettisivulleen, jossa käyttökokemus jatkuu saman visuaalisen linjan ja sisällön myötä.

Ympäristönsuojelu lähetti tarjouspyynnöt kosketusnäyttöjen opasohjelmasta, nettisivujen käyttöliittymäsuunnittelusta ja toteutuksesta neljälle yritykselle, joista tarjous saatiin kahdelta, Taiste Oy:ltä ja A45:ltä yhteistyössä Firstview Oy:n ja Doop Oy:n kanssa.

PäätösPäätän, että kosketusnäyttöjen opasohjelman sekä käyttöliittymän suunnittelu ja toteutus hankitaan A45:lta (yhteistyössä Firstview Oy:n sekä Doop Oy:n kanssa) hintaan 24 880 € + alv 24 %.

Laskutus tapahtuu osissa jokaisen erillisen vaiheen jälkeen.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Olli-Pekka Mäki

va. ympäristönsuojelupäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje on päätöksen liitteenä.

Jakelu

aoAneljäviis
tiedTaiste Oy
tiedRakennus- ja lupalautakunta