Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala 
Toimialajohtaja4811.05.2018 

5547-2018 (01 01 03)

Rakennustarkastajan varahenkilön määrääminen määräajaksi

Valvontajohtaja Salmelainen Leena 11.5.2018:

Hallintosäännön 45 §:n mukaan toimialajohtaja päättää henkilöstöasioista, joita ei ole määrätty muulle viranhaltijalle eli muun muassa määrää viranhaltijan varahenkilön. Rakennustarkastajan varahenkilöistä on määrätty toimialajohtajan hallinnonjärjestämispäätöksessä 2.1.2018 § 1. Hallinnonjärjestämispäätöksen 27 §:n mukaan rakennustarkastajan varahenkilöt ovat tarkastusinsinööri Jonna Vinberg ja tarkastusinsinööri Kai Kodisoja, tässä järjestyksessä.

Rakennus- ja lupalautakunnan kokouksessa 17.5.2018 on esityslistalla Turun Osuuskaupan rakennuslupahakemus. Rakennustarkastaja Reima Ojala on asiassa jäävi ja hänen varahenkilöt tarkastusinsinööri Jonna Vinberg ja tarkastusinsinööri Kai Kodisoja ovat estyneet tulemaan paikalle.

Esitän, että lupa-arkkitehti Perttu Nieminen toimii rakennustarkastaja Reima Ojalan varahenkilönä ja toimii rakennuslupa-asioiden esittelijänä ko. lautakunnan kokouksessa. Hän on valmistellut kyseisen luvan.

PäätösPäätin, että lupa-arkkitehti Perttu Nieminen toimii 17.5.2018 rakennustarkastaja Reima Ojalan varahenkilönä ja toimii siten rakennuslupa-asioiden esittelijänä.

 

 

Christina Hovi

toimialajohtaja

 

Jakelu

tiedKaupunginhallitus
tiedRakennus- ja lupalautakunta
tiedHarro-Siiki Anu
tiedKodisoja Kai
aoNieminen Perttu
tiedOjala Reima
tiedSalmelainen Leena
tiedVinberg Jonna