Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Rakennus- ja lupalautakunta22317.05.201813

908-2018 (01 02 01)

Rakennus- ja lupalautakunnan asuntomessumatka 26.-27.7.2018 Poriin

Tiivistelmä: -

Rlupalk § 223

Kaupunkiympäristötoimiala, hallintojohtaja Harri Lehtinen 8.5.2018:

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Alueelle rakentuu 28 pientaloa, 1 korjausrakentamiskohde, 1 rivitalo, palvelutalo sekä päiväkoti. Yhteensä messuilla voi tutustua asumiseen 34 messukohteessa.

Asuntomessualue on Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Uusi kaupunginosa on persoonallinen, juureva ja komealla paikalla. Messut itsessään ovat ympäristöteko, kun Karjarannan vanha teollisuusalue syntyy uudelleen ilmeikkääksi asuinalueeksi jokimaisemaan.

Rakennusvalvonta valmistelee lautakunnan ohjeistuksen mukaisesti lautakunnan asuntomessumatkaa Poriin 26.-27.7.2018. Tarkoituksena on ensimmäisenä päivänä tutustua Porin rakennusvalvontaan sekä tavata Porin kaupungin edustajia sekä toisena päivänä tutustua asuntomessualueeseen. Matka tehdään kulujen säästämiseksi yhteisellä kuljetuksella Vantaan rakennusvalvonnan edustajien kanssa.

Matkan tarkempi ohjelma ja aikataulu valmistuu myöhemmin.

Valvontajohtaja Leena Salmelainen:

EhdotusRakennus- ja lupalautakunta päättää tehdä tutustumismatkan Porin asuntomessuille 26.-27.7.2018 siten, että matkalle voivat osallistua lautakunnan varsinaiset jäsenet, varajäsenet, kaupunginhallituksen edustajat lautakunnassa, lautakunnan kokouksiin osallistuvat viranhaltijat sekä valvontajohtajan erikseen nimeämät kaupunkiympäristötoimialan viran- tai toimenhaltijat. Matkasta ei makseta osallistujille päivärahaa eikä ansionmenetyskorvauksia.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kokouksessa asian esitteli valvontajohtajan varahenkilönä rakennustarkastaja Reima Ojala.

Jakelu

tpvKaupunkiympäristötoimiala, rakennusvalvonta
tiedHarro-Siiki Anu
tiedJaranti Sari