Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Peruspalvelulautakunta 190 08.04.2009 6

467-2009 (652, 651)

Kotihoidon Luolavuori-Koivulan lähipalvelualueen toimitilojen vuokraus

Tiivistelmä:

Sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmälle esiteltiin 13.1.2009 § 7 kotihoidon lähipalvelualueiden tilatarveselvitys. Kotihoidon tilat ovat oleellinen osa kotihoidon uudistuksen onnistumiselle ja johtoryhmä on priorisoinut kotihoidon tilat ykköshankkeeksi sosiaali- ja terveystoimen tila-asioissa. Asian valmistelua on jatkettu tilaliikelaitoksen edustajien kanssa etsimällä alueelta sopivia tiloja. Luolavuori - Koivulan lähipalvelualueen tiimien työskentely ei ole pystynyt käynnistymään, koska tällä hetkellä käytössä olevat tilat ovat hajallaan kolmessa eri pisteessä. Apilakatu 13 liiketilaa on tarjottu vuokralle kotihoidon käyttöön. Vuokraamisen yhteydessä luovutaan nykyisistä tiloista Luolavuori-Koivulan alueella.

Perla § 190

Sosiaali- ja terveystoimi, kotihoidon johtaja Anne Rauhala ja tilasuunnittelija Tuula Matikka 20.3.2009:

Kotihoidon uuden toiminnan kannalta on tärkeää, että tiimit toimivat keskitetysti. Luolavuori – Koivulan lähipalvelualueen tiimien työskentely ei ole pystynyt käynnistymään, koska tilat ovat hajallaan. Lähipalvelualueen käytössä on tällä hetkellä tilat osoitteissa: Kainuunkuja 1, Kivikartiontie 11, Lauklähteenkatu 11. Kahteen viimeiseen tilaan on tulossa putkiremontit muutaman kuukauden sisällä.

Luolavuori – Koivulan alueelta on kartoitettu kaupungin omat tilat. Koulu- ja nuorisotoimella tai päivähoidolla ei ole vapaita tiloja.

Osoitteessa Apilakatu 13 on yksityinen liiketila, joka soveltuu lähipalvelualueen käyttöön. Kyseessä on ensimmäinen kerros ja tilat sopivat lähipalvelualueen tiimien käyttöön. Tilat ovat heti käyttöön otettavissa. Tilasta pyydetään vuokraa 1.450 €/ kk, johon sisältyy vesi. Vuokraamisen yhteydessä luovutaan nykyisistä tiloista Luolavuori – Koivulan alueella.  Kainuunkuja 1 vuokra on 335,36 €/kk, Kivikartiontie 11 vuokra on 479,05 €/kk ja Lauklähteenkatu 11 vuokra on 261,40 €/kk.

Esitämme vuokrasopimuksen solmimista Vuokrakartio Oy:n kanssa osoitteessa Apilakatu 13 olevasta liiketilasta 1.5.2009 alkaen yhden vuoden määräaikaisena sopimuksena jatkuen sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana viiden kuukauden irtisanomisajalla. Lisäksi esitämme erillisen vuokrasopimuksen solmimista yhdeksästä autopaikasta Vuokrakartio Oy: n ja sosiaali- ja terveystoimen kesken.

Sosiaali- ja terveystoimi, Palvelutuotantojohtaja Riitta Liuksa:

EhdotusPeruspalvelulautakunta päättää esittää tilaliikelaitokselle vuokrasopimuksen solmimista Vuokrakartio Oy:n osoitteessa Apilakatu 13 olevasta liiketilasta 1.5.2009 alkaen yhden vuoden määräaikaisena sopimuksena jatkuen sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana viiden kuukauden irtisanomisajalla.   Sosiaali- ja terveystoimi vuokraa yhdeksän autopaikkaa erillisellä sopimuksella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvTilaliikelaitos