Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja1121.04.2021 

5015-2021 (01 01 00)

Vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelujen toiminnanohjaajan toimen (vak.nro 404170) siirto kohdennetun nuorisotyöyksikön nuorisopalvelupäällikkö (vak.nro 404173) alaisuuteen

Nuorisopalvelupäällikkö Taina Laaksonen:

Toiminnanohjaajan tehtäväkuvana (vak.nro 404170) on ollut kouluissa tehtävän taide- ja musiikkiopetuksen koordinointi ja vakanssi on ollut kulttuurisen nuorisotyöyksikön alaisuudessa. Kouluissa tehtävä taide- ja musiikkitoiminnan järjestelyvastuu on siirtynyt nuorisopalveluilta kirjastopalveluihin.

Toiminnanohjaajan vakanssin (vak.nro 404170) tehtävänkuvaa ollaan muuttamassa määräaikaisesti 31.12.2021 asti siten, että toiminnanohjaajan tehtävänä on toimia jalkautuvan nuorisotyöllisten menetelmien lähijohtajana sekä vastata jalkautuvan nuorisotyön kehittämisestä, kumppanuus- ja verkostotyöstä.

Hallinnollisesti jalkautuvan nuorisotyö sijoittuisi parhaiten kohdennetun nuorisotyön yksikköön, vaikka jalkautuva työmuoto sisältää myös vahvaa alueellisia työmuotoja. Jalkautuvan nuorisotyön yksi olennainen piirre onkin toimia erilaisilla menetelmillä ”perinteisten” työmuotojen läheisyydessä, mutta erottua kuitenkin selkeästi nuorten luokse meneväksi palveluksi. Nuorisopalveluiden sisäisen työnjaon perusteella toiminnanohjaajan vakanssin (vak.nro 404170) hallinnollinen johtaminen sopii parhaiten kohdennetun nuorisotyöyksikön nuorisopalvelupäällikön (vak.nro 404173) tehtäviin.

Edellä olevaan viitaten ehdotan, että toiminnanohjaajan vakanssi siirtyy hallinnollisesti kohdennetun nuorisotyöyksikön nuorisopalvelupäällikön alaisuuteen.

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

PäätösPäätin ehdotuksen mukaisesti, että toiminnanohjaajan vakanssi (404170) siirtyy hallinnollisesti kohdennetun nuorisotyöyksikön nuorisopalvelupäällikön (vak.nro 404173) alaisuuteen.

Jakelu

tpvKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tiedAlin Merja
tiedForsell Milla
tiedKvarnberg Auli
tiedLaaksonen Taina
tiedReijonen Satu
tiedSaarinen Minna
tiedSankari Miia
tiedVirtanen Riitta