Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta5713.06.20199

13173-2017 (057)

Nuorisopalveluiden ja Kokoomuksen Nuorten Turun aluejärjestön välisen nuorisotyön kehittämisen ja koordinoinnin sopimuksen irtisanominen

Tiivistelmä: -

Nlk § 57

Toiminnanjohtaja Jaana Ranta-aho:

Nuorisolautakunnan hyväksymässä avustusohjeessa (20.2.2014 § 23) määritetään avustusehtoja ja avustusten myöntämisen edellytyksiä sekä hakuaikoja. Sopimuspohjaista avustusta voidaan myöntää turkulaiselle rekisteröidylle nuorisojärjestölle ja sellaiseen rinnastettavalle aluejärjestölle, joka sitoutuu lautakunnan erikseen hyväksymiin tulos- ja kasvatuksellisiin tavoitteisiin.

Nuorisojärjestöjen kanssa tehtävällä sopimuksella tavoitellaan sitä, että nuorisolautakunta vahvistaa järjestön nuorisotoiminnan pitkäjänteisyyttä ja sen kehittymistä laadullisesti ja määrällisesti. Järjestön tavoitteiden ja toiminnan tulee olla yhdensuuntaisia nuorisopalveluiden strategisen sopimuksen kehittämistoimenpiteiden ja nuorisolautakunnan toiminta-ajatuksen kanssa. Nuorisolautakunta hyväksyy sopimuksen.

Avustusrakenteen uudistamisesta ja pisteytysmalliin siirtymisestä päätettiin lautakunnan kokouksessa 16.5.2019 § 41. Uuden mallin myötä otetaan käyttöön kolmen vuoden määräaikaiset sopimuskaudet ja tästä syystä nykyiset toistaiseksi voimassa olevat sopimukset irtisanotaan.

Nuorisolautakunta on solminut sopimuksen nuorisotyön kehittämisestä ja koordinoinnista Kokoomuksen Nuorten Turun aluejärjestön kanssa 14.12.2017. Avustusrakenteen muutoksen vuoksi sopimus irtisanotaan 30.6.2019 päättymään ennen vuoden 2019 loppua.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää irtisanoa osaltaan sopimuksen nuorisotyön kehittämisestä ja koordinoinnista Kokoomuksen Nuorten Turun aluejärjestön kanssa 30.6.2019 alkaen kuuden kuukauden irtisanomisajalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoKokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry