Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta1131.01.20191

1545-2019 (01 02 02)

Nuorisolautakunnan opintomatka Islantiin 28.10 - 31.10.2019

Tiivistelmä:

Nuorisolautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että nuorisolautakunta oikeutetaan tekemään opintomatka Islantiin 28. - 31.10 2019

Nlk § 11

Kanslisti Tiina-Mari Välilä:

Nuorisopalvelut ovat nuorisolautakunnan toimeksiantona valmistellut opintomatkaa Islantiin 28.10. – 31.10.2019.

Matkan tavoitteena on tutustua Reykjavikin kaupungin nuorisopalveluihin, nuorten vapaa-ajankorttijärjestelmään, kaupungin nuorisojärjestöihin sekä tavata paikallisia viranhaltijoita. Lisäksi tarkoitus on vierailla Reykjavikin kaupungin nuorisotaloilla ja –tiloilla. Vierailukohteet on pyritty valitsemaan siten, että niiden anti on mahdollista monipuolisesti hyödyntää mietittäessä Turun kaupungin nuorisopalveluja tulevina vuosina. Matka on tarkoitus tehdä yhdessä Turun kaupungin liikuntalautakunnan kanssa.

Matkalle voivat osallistua lautakunnan varsinaiset jäsenet, kaupunginhallituksen edustaja sekä lautakunnan kokouksiin osallistuvat viranhaltijat; toimialajohtaja Minna Sartes, nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio, kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors, talouspäällikkö Ilkka Mäkynen, kehittämispäällikkö Heini Parkkunen, nuorisopalvelupäälliköt Taina Laaksonen, Toni Ekroos ja Minna Saarinen, lautakunnan tekninen sihteeri Tiina-Mari Välilä. Matkalle osallistuu korkeintaan 20 henkilöä.

Alustavan kustannusarvion mukaan matkasta ja majoituksesta aiheutuvat kustannukset ovat ilman ansionmenetyskorvauksia yhteensä enintään 31 000 euroa. Tämän lisäksi maksettavaksi tulevat päivärahat, ruokailukustannukset paikan päällä, pääsylippumaksut ja bussikuljetukset.

Hallintosäännön 33 § mukaisesti kaupunginhallitus ratkaisee asiat, jotka koskevat toimielinten ulkomaanmatkoja.

Oheismateriaali 1Nuorisolautakunnan alustava matkaohjelma

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että lautakunta oikeutetaan tekemään edellä mainitussa kokoonpanossa edellä esitetyn ja oheismateriaalissa mainitun alustavan matkaohjelman mukaisen opintomatkan Islantiin 28.10. – 31.10.2019. Matkasta aiheutuvat em. kustannukset maksetaan nuorisolautakunnan budjettivaroista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

esiKaupunginhallitus