Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta12713.12.201818

14550-2018 (00 01 01, 02 06 00)

Nuorisolautakunnan alaisesta toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt

Tiivistelmä:

Nuorisolautakunta päättää vuodelle 2019 nuorisopalvelualueen ja tulosyksikköjen taloudesta vastaavat henkilöt.

Nlk § 127

Osastopäällikkö Kerstin Paananen:

Koko vapaa-aikatoimialan tilivelvolliseksi viranhaltijaksi kaupunginvaltuusto on talousarvion yhteydessä määrännyt toimialajohtajan.

Sopimusohjauksen puitteissa nuorisolautakunta solmii operatiiviset palvelusopimukset palvelualueiden kanssa. Niissä määritellään toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet vuodelle 2019.

Tämän lisäksi nuorisolautakunnan jokaiselle palvelualueelle ja toimintayksiköille ja hankkeille nimetään sen toiminnasta ja taloudesta vastaava henkilö ja tämä henkilö on oikeutettu hyväksymään vastuullaan olevan yksikön menot valtuuksiensa puitteissa ja hän vastaa meno-ja tuloarvion toteutumisesta. Talousvastuuta on palvelualueilla jaettu organisaatioyksikkötasolle vaihtelevasti. Eroja on sekä toimintatavoissa että toiminnan luonteessa, joka puoltaa erilaista organisointia.

Vastuuhenkilöt on esitetty liitteenä olevassa organisaatiokaaviossa, jossa on esitetty vain ne organisaatiot yksiköt, joille ehdotetaan muuta vastuuhenkilöä kuin tulosalueen johtajaa. Sulkuihin on kirjoitettu vastuuhenkilön varamies.

Liite 1Palvelu- ja tulosalueiden vastuuhenkilöt vuonna 2019 nuorisopalveluissa

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää määrätä vuodelle 2019 nuorisolautakunnan alaiselle palvelualueelle (nuorisopalvelualue) ja sen tulosyksiköille toiminnasta ja taloudesta vastaavat henkilöt, joilla on oikeus hyväksyä oman yksikkönsä menoja valtuuksiensa puitteissa, liitteessä 1 esitetyllä tavalla.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Nlk § 127
Liite 1:Palvelu- ja tulosalueiden vastuuhenkilöt vuonna 2019 nuorisopalveluissa