Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta10415.11.20184

13211-2018 (02 05 01)

Lähetekeskustelu sopimuspohjaisista avustuksista

Tiivistelmä: -

Nlk § 104

Toiminnanjohtaja Jaana Ranta-aho:

Nuorisolautakunta myöntää vuosittain sopimuspohjaista avustusta niille järjestöille, jotka ovat sopineet nuorisolautakunnan kanssa toistaiseksi voimassa olevan kumppanuussopimuksen alueellisesta nuorisotyön kehittämisestä ja koordinoinnista. Sopimuskumppaneina on tällä hetkellä yhdeksän järjestöä.

Nuorisotyön avustuksilla tuetaan sellaista toimintaa, joka edistää osallisuutta ja yhdenvertaisuutta, tukee arjen rakentumista ja/tai myötävaikuttaa nuorisotyön yleiseen kehittämiseen. Avustusten tarpeellisuutta ja määrää arvioitaessa otetaan huomioon hakijan toiminnan tarkoitus, laajuus ja laatu sekä muut rahoitusmahdollisuudet.

Sopimuskumppaneiden kanssa on käyty tavoitekeskustelut marraskuussa 2018.

Nuorisolautakunnan avustukset julistettiin haettaviksi ilmoituksella, joka oli Turkulainen ja Åbo Underrättelser -lehdissä. Lisäksi ilmoitus oli nuorisopalvelujen nettisivuilla. Ilmoituksessa oli maininta, että myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Avustushakemukset jätettiin sähköisesti Kulta2-järjestelmään (sähköinen haku löytyy osoitteesta lomakkeet.turku.fi). Haku oli avoinna 20.8.–30.9.2018 klo 16. Kaikki yhdeksän (9) hakemusta saapuivat määräaikaan mennessä.

Haettava avustussumma on yhteensä 197 400,40 €.

Liite 1Sopimuspohjaista avustusta saavien esittely

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta käy avustuksista lähetekeskustelun ja palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Nlk § 104
Liite 1:Sopimuspohjaista avustusta saatavien esittely