Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta5017.05.20187

5595-2018 (00 01 00)

Turun kaupungin nuorisopalveluiden ja Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry:n yhteistyösopimuksen irtisanominen

Tiivistelmä: -

Nlk § 50

Nuorisopalvelupäällikkö Minna Saarinen ja toiminnanjohtaja Miia Sankari:

Nuorisopalveluiden ja Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry:n kanssa on nuorisolautakunnan 30.8.2012 § 92 tekemän päätöksen mukaisesti solmittu toistaiseksi voimassaoleva yhteistyösopimus käsityötoiminnan järjestämisestä. Sopimuksessa on 6 kuukauden irtisanomisaika.

Yhteistyösopimuksen taustana oli Nuorisopalveluiden luopuminen Peltolantiellä sijainneen Käsityökeskuksen tiloista Nuorisolautakunnan päätöksellä 29.3.2012 § 36. Tavoitteena oli käsityö- ja kudontamahdollisuuksien jatkuminen ja laajentuminen yhteistyössä Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus kanssa, siten että Nuorisopalveluiden käsityöneuvojan (vakanssi 402320) työpiste on ollut sijoitettuna yhdistyksen toimipisteeseen Turun kaupungin säilyessä työnantajana. Vakanssin henkilöstötilanteeseen on tulossa muutos vuoden 2018 aikana. Yhteistyön jatkaminen ei ole enää toiminnallisesti perusteltua ja vakanssi on nuorisopalvelujen henkilöstösuunnitelman mukaisesti siirtymässä muuhun käyttöön.

Esitämme Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen välitöntä irtisanomista päättymään sopimuksen mukaisesti 6 kuukauden kuluttua tai mikäli mahdollista käsityöneuvojan vakanssin vapautuessa sitä ennen.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää irtisanoa käsityötoimintaa koskevan yhteistyösopimuksen Varsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry:n kanssa päättymään sopimuksen mukaisesti kuuden (6) kuukauden kuluttua päätöksen tiedoksiannosta tai mikäli mahdollista käsityöneuvojan vakanssin vapautuessa sitä ennen.

Pöytäkirja tämän päätöksen osalta tarkastetaan heti.

Päätös pannaan täytäntöön lainvoimaa odottamatta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedVarsinais-Suomen käsi- ja taideteollisuus ry
tiedAhvenainen Päivi
tiedAlin Merja
tiedAnttonen Tanja
tiedKurppa Seija
tiedKvarnberg Auli
tiedSandvik Virpi
tiedVirtanen Riitta