Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta11514.12.20174

13188-2017 (642)

Hirvensalon nuorisotilasta luopuminen

Tiivistelmä: -

Nlk § 115

Osastopäällikkö Kerstin Paananen:

Nuorisolautakunta on päättänyt kokouksessaan 12.1.2016 § 3 sitoutua Syvälahden monitoimitilahankkeeseen. Syvälahden koulun / monitoimitalon suunnittelun lähtökohtana on turvallisen ja terveellisen ympäristön aikaansaamisen lisäksi ollut avainasemassa tilojen monikäyttöisyys ja yhteiskäyttö. Lähtökohtaisesti, pieniä toiminnan laatuun liittyviä rajoituksia lukuun ottamatta, kaikki tilat ovat kaikkien käytettävissä. Niin sanotusta tilojen korvamerkkaamisesta vain esimerkiksi koulun, varhaiskasvatuksen, kirjaston tai nuorison käyttöön tai vain nimetylle ryhmälle, on luovuttu.

Syvälahden monitoimitilan läheisyydessä nuorisopalveluilla on ollut käytössään myös Hirvensalon nuorisotila, os. Taipaleenkatu 14. Sitoutuessaan Syvälahden monitoimitilahankkeeseen nuorisolautakunnan lähtökohtana oli, että monitoimitilan valmistuttua luovutaan Hirvensalon nuorisotilasta sen huonokuntoisuuden sekä tilojen maantieteellisen läheisyyden takia.

Syvälahden monitoimitila valmistuu elokuussa 2018 ja nuorisopalveluiden toiminta tullaan siirtämään sinne Hirvensalon nuorisotilasta 1.8.2018 alkaen. Hirvensalon nuorisotilan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on kuusi (6)kuukautta. Nuorisopalvelut ehdottaa, että Hirvensalon nuorisotilan vuokrasopimus sanotaan irti 1.7.2018 ja tieto vuokrasopimuksen irtisanomisesta toimitetaan Turun kaupungin tilapalveluiden vuokrausyksikölle mahdollisimman pian mutta viimeistään tammikuun 2018 aikana, jotta 6 kuukauden irtisanomisaika toteutuu.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta irtisanoo Hirvensalon nuorisotilan vuokrasopimuksen 1.7.2018.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, tilapalvelujen vuokrauspalvelut
tpvKiinteistöliikelaitos, tilapalvelut