Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta12714.12.201716

13173-2017 (057)

Sopimus nuorisotyön kehittämisestä ja koordinoinnista Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry:n kanssa ja sopimuspohjainen avustus vuodelle 2018

Tiivistelmä: -

Nlk § 127

Toiminnanjohtaja Pirjo Lehtinen:

”Ohje nuorisolautakunnan avustuksista” (nlk 20.2.2014 § 23) mukaisesti nuorisolautakunta voi myöntää sopimuspohjaista avustusta turkulaiselle nuorisojärjestölle, joka sitoutuu lautakunnan erikseen hyväksymiin tulos – ja kasvatuksellisiin tavoitteisiin. Nuorisolautakunta on hyväksynyt sopimusasiakirjan ja sopimuspohjaiseen avustukseen liittyvät tehtävät ja toimenpiteet 24.11.2011 § 139.

Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry on hakenut sopimuspohjaista avustusta. Yhdistyksen edustajien kanssa on käyty sopimusneuvottelut 23.8.2017. 

Nuorisojärjestön kanssa tehtävällä sopimuksella tavoitellaan, että nuorisolautakunta vahvistaa järjestön nuorisotoiminnan pitkäjänteisyyttä sekä nuorisotoiminnan kehittymistä laadullisesti ja määrällisesti. Järjestön tavoitteiden ja toiminnan tulee olla yhdensuuntaisia nuorisopalvelujen strategisen sopimuksen kehittämistoimenpiteiden ja nuorisolautakunnan toiminta-ajatuksen kanssa.

Yhdistyksen v. 2018 toiminnan suunnittelussa ja tavoitteiden asettelussa on huomioitu nuorisolautakunnan painopistealueet ja mietitty sitä miten yhdistyksen toiminta tukee yhdenvertaisuuden edistämistä, osallisuuden lisäämistä, nuoruuden arvostusta sekä palveluita ja elämyksiä. Yhdistys hakee avustusta 29 000 euroa.

Liite 1Avustushakemus Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää solmia toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen nuorisotyön kehittämisestä ja koordinoinnista Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry:n kanssa.

Myöntää sopimuspohjaista avustusta Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry:lle 27 000 euroa. 

Lisäksi nuorisolautakunta päättää, että Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö yhdistys saa sopimusavustuskumppanina Turun kaupungin nuorisoleirialueille enintään kolme käyttövuoroa vuoden 2018 aikana nuorisopalvelujen määrääminä leiriaikoina, joista sovitaan etukäteen sopimusavustusasioita hoitavan yhteyshenkilön kanssa.

Nuorisolautakunta edellyttää, että järjestö toimii voimassa olevan ”Ohje nuorisolautakunnan avustuksista” mukaan sekä Turun kaupungin ja Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry:n sopimuksen mukaisesti. Avustuksesta puolet maksetaan 23.1.2018 ja loput 12.6.2018. Avustus maksetaan kustannuspaikalta Kansalaistoiminnan edistäminen 25003.

Lisäksi Nuorisolautakunta päättää, että sopimuksen allekirjoittaa nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoKokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö ry
tpvLinnovaara Timo
tpvMäki-Salminen Miia
tpvMäkynen Ilkka
tpvSlipic Sanda
tpvSotnik Kristiina
tpvTakomo Terhi


Liitteet:

Nlk § 127
Liite 1:Avustushakemus Kokoomuksen nuorten Turun Aluejärjestö ry