Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta10226.10.20171

9836-2017 (061)

Seikkailupuiston Helmiteltan hankinta -tarjouksen hylkääminen

Tiivistelmä: -

Nlk § 102

Nuorisopalvelupäälliköt Minna Saarinen ja Toni Ekroos

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala / nuorisopalvelut on pyytänyt avoimella hankintamenettelyllä tarjouksia Seikkailupuistoon hankittavasta Helmiteltasta. Tarjouksen optioina olivat Ateljeekatoksen kankaat ja Helmiteltan tuuletusaukot

Tarjouspyyntö liitteineen lähetettiin sähköpostilla viidelletoista (15) vastaavien palveluiden ja tuotteiden toimittajille. Hankinnasta ei esitetty kysymyksiä määräaikaan mennessä.

Tarjous tuli lähettää ilmoitettuun määräaikaan mennessä sähköpostilla osoitteeseen nuorisopalvelut@turku.fi.

Annettuun määräaikaan 29.9.2017 klo 12.00 mennessä saatiin 1 tarjous, seuraavalta tarjoajalta:

Tarjouspyynnössä kuvattiin hankinnan kohde ja ehdottomat vaatimukset sekä tarjoajalle ja tarjoukselle asetetut vähimmäisvaatimukset.  

Tarjouspyynnössä ilmoitettiin, että tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa: 1. Tarjoajien kelpoisuuden arviointi, 2. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen, 3. Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu ja tarjouksen valinta.

Tarjoajan kelpoisuuden arviointi 

Tarjoajan taloudelliset, tekniset ja muut edellytykset hankinnan toteuttamiseksi arvioitiin tarjouspyynnössä tarjoajalle asetetuissa kelpoisuusvaatimuksissa mainituin perustein.

Tarjoaja täyttää tarjoajille asetetut kelpoisuusehdot.

Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus 

Tarjous tarkastettiin suhteessa niihin vaatimuksiin, joita ostettavalta Helmiteltalta, toimitusajalta sekä takuu- ja huoltopalveluilta tarjouspyynnössä edellytettiin.

Tarjous täyttää muilta osin tarjouksen vaatimukset, mutta tarjous ei täytä tarjouspyynnön vaatimuksia toimitusajasta.

IC2 Feeniks Oy:n tarjous Seikkailupuiston Helmiteltasta optioineen ei toimitusajan osalta ole tarjouspyynnön mukainen ja tarjouspyyntö pitää hylätä.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää, että IC2 Feeniks Oy:n tarjous Seikkailupuiston Helmiteltasta optioineen hylätään, koska tarjous ei toimitusajan osalta ole tarjouspyynnön mukainen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoIC2 Feeniks Oy