Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta4121.04.20165

4063-2016 (000)

Nuorisolautakunnan syksyn 2016 kokouspäivät

Tiivistelmä: -

Nlk § 41

Puheenjohtaja Muhis Azizi:

 

Turun Kaupungin hallintosäännön 4 § mukaan toimielinten kokoukset pidetään toimielimen päättäminä aikoina. Kokous pidetään myös, milloin puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi. Lisäksi kokous on pidettävä, mikäli enemmistö toimielimen jäsenistä tai esittelijä sitä puheenjohtajalta pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Toimielimen kokoukset pidetään toimielimen päättämässä paikassa. Hallintosäännön 4 § mukaan lautakunnan puheenjohtaja voi kuitenkin erityisestä syystä määrätä muunkin kokouspaikan.

 

Nuorisolautakunnan kokoukset pidetään pääsääntöisesti osoitteessa Vanha Suurtori 3, Brinkkalan Vihreä sali, Turku.

Konsernihallinnon talous- ja strategiaryhmän johtaja on ilmoittanut puoltavansa nuorisolautakunnan päätöksenteon tehostamisesta siten, että talouden ja toiminnan kuukausiraportointi voidaan lautakunnan kokousten ohella toteuttaa myös sähköpostin tai päättäjäpalvelun kautta.

Edellytyksenä on, että em. tavoin tiedoksi saatetut raportit yhdessä viimeisimmän raportin kanssa merkitään tiedoksi lautakunnan seuraavassa kokouksessa ja että riittävän nopean reagointiajan varmistamiseksi toiminnassa ja/tai taloudessa ilmenevien olennaisten poikkeamien käsittelemiseksi järjestetään ylimääräinen kokous.

Mahdollisuutta sähköisten kokousten järjestämiseen suunnitellaan osana lautakuntien käyttöön piakkoin tulevan päättäjäpalvelun kehittämistä.

EhdotusNuorisolautakunnan vuoden 2016 syyskauden kokoukset pidetään klo 17:00 alkaen osoitteessa Vanha Suurtori 3, Brinkkalan Vihreä Sali, Turku seuraavasti, ellei erikseen toisin päätetä tai määrätä:

- torstaina 25.8 seminaari ja kokous

- torstaina 15.9

- torstaina 3.11

- torstaina 15.12

Lisäksi nuorisolautakunta päättää, että

- kuukausittain tehtäväksi määrätty talouden ja toiminnan seurannan raportointi voidaan lautakunnan kokousten ohella toteuttaa myös sähköpostin tai päättäjäpalvelun kautta lautakunnalle toimitettuna siten, että em. tavoin tiedoksi saatetut raportit yhdessä viimeisimmän raportin kanssa merkitään tiedoksi lautakunnan seuraavassa kokouksessa. Toiminnassa ja/tai taloudessa ilmenevien olennaisten poikkeamien käsittely edellyttää kuitenkin ylimääräisen kokouksen järjestämistä ja että

- toimielimen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kokouspäivää seuraavan viikon torstaina klo 9-15 Nuorisopalveluissa osoitteessa Vanha Suurtori 7, Hjeltin talo.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKrusberg Mervi
tpvLundgren Tiina-Mari
tpvPyhälahti Heidi
tiedSiekkinen Jaana