Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta4021.04.20164

4054-2016 (015, 530)

Avustustyöryhmän täydentäminen

Tiivistelmä: -

Nlk § 40

Toiminnanjohtaja Pirjo Lehtinen:

 

Nuorisolautakunta on kokouksessaan 7.3.2013 § 24 valinnut keskuudestaan kuuden hengen avustustyöryhmän varajäsenineen. Avustustyöryhmän jäsenistöä on täydennetty 10.12.2013 § 120.

 

Työryhmän tehtäviä on ollut valmistella toiminta- ja projektiavustusten jakoesitykset nuorisolautakunnalle sekä muut nuorisolautakunnan määräämät tehtävät kuten avustusta saaneiden tilien tarkastaminen.

 

Avustustyöryhmän jäsenet ja varajäsenet sekä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ovat seuraavat:

 

Jäsenet

Varajäsenet

Petra Peltonen pj.

Oussama Yousfi vpj.

Laura Aalto

Anna Mäkipää

Matilda Karlsson

Maisa Lindqvist

Tuomas Tähti

Pekka Juhani Elomaa

Samuli Shintami

Amro el Khatib

Miira Raiskila

Veera Löthman

 

Kaupunginvaltuusto on päättänyt kokouksessaan 26.1.2015 § 8 myöntää eron Maisa Lindqvistille nuorisolautakunnan varajäsenen tehtävästä ja valita Matilda Karlssonin henkilökohtaiseksi varajäseneksi nuorisolautakuntaan Ellen Söderlundin jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

 

Kaupunginvaltuusto on päättänyt kokouksessaan 14.3.2016 § 42 myöntää eron Anna Mäkipäälle nuorisolautakunnan jäsenen tehtävästä ja valita uudeksi jäseneksi nuorisolautakuntaan Eva-Liisa Raekallion.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusNuorisolautakunta päättää nimetä Anna Mäkipään tilalle Eva-Liisa Raekallion ja Maisa Lindqvistin tilalle Ellen Söderlundin avustustyöryhmään varajäseniksi nuorisolautakunnan jäljellä olevan toimikauden ajaksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.