Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Nuorisolautakunta526.01.20125

631-2012 (049)

Nuorisotoimen menojen hyväksyminen vuonna 2012

Tiivistelmä: -

Nlk § 5

Osastopäällikkö Ritva Jykelä:

 

Kaupungin hallintosäännön (kv 29.3.2010 § 58) 24 §:n mukaan virastopäällikkö, nuorisotoimessa nuorisotoimenjohtaja, ylimpänä johtavana viranhaltijana johtaa ja valvoo nuorisotoimen toimintaa sekä vastaa esim. sen taloudesta. Hallintosäännön 21 §:n mukaan nuorisolautakunta hyväksyy toimintasäännön, jolla se päättää alaisensa organisaation toiminnan järjestämisestä. Nuorisolautakunta on hyväksynyt uuden organisaation 24.11.2011 § 140 sekä tehnyt päätökset vastuualueiden johtajina toimivien viranhaltijoiden virantoimitusvelvollisuuksien muutoksista 24.11.2011 § 141 ja 15.12.2011 § 158. Organisaatiosta päätettäessä nuorisolautakunta hyväksyi myös vastuualueiden johtavien viranhaltijoiden vastuut ja tehtävät, jolloin ko. viranhaltijat vastaavat oman vastuualueensa osalta mm. toiminnasta ja taloudesta, määrärahojen käytön ja tulojen kertymisen seurannasta sekä että laskut ja muut asiakirjat tarkistetaan ja hyväksytään kaupungin määräysten ja ohjeiden mukaisesti.

 

Nuorisolautakunnan tulee tehdä päätös johtavia viranhaltijoita itseään koskevien viranhoidosta aiheutuneiden menojen hyväksyjästä. Lisäksi nuorisolautakunnan on määrättävä hallintojaoston määräämä viranhaltija hyväksymään nuorisotoimea koskevat ansionmenetykseen ja kustannusten korvaamiseen liittyvät anomukset.

Nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

EhdotusNuorisolautakunta päättää menojen hyväksymisestä, että sen lisäksi mitä nuorisolautakunnan hyväksymässä toimintasäännössä tai muissa päätöksissä on menojen hyväksymisestä päätetty:

Lisäksi nuorisolautakunta määrää johtavan kaupunginsihteerin hyväksymään nuorisolautakunnan luottamushenkilöitä koskevat ansionmenetykseen ja kustannusten korvaamiseen liittyvät anomukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talousasiat
tiedKeskushallinto, talouspalvelukeskus
tiedKyttä Maija
tiedMäki-Salminen Miia
tiedTakomo Terhi