Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Nuorisolautakunta 33 25.03.2010 6

2865-2010 (065)

Nuorisotoimen kahvilapalveluiden tarjouskilpailu

Tiivistelmä: -

Nlk § 33

Osastopäällikkö Eeva Roiha:

 

Nuorisotoimen kahvilapalveluiden tarjouskilpailu koskee Taide- ja toimintatalo Vimman sekä Seikkailupuiston kahvilapalveluja. Kahvilapalvelut alkavat Seikkailupuiston kesäkahvilatoiminnalla 7.6.2010 ja jatkuvat syksyyn 2012 asti. Tälle ajanjaksolle voi vielä saada tilaajan yhden vuoden option.

 

Hankinta- ja logistiikkakeskus on valmistellut tarjouskilpailua yhdessä

nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

 

Molemmat kahvilapalvelut kilpailutetaan yhdessä. Vimman kahvilan ollessa suljettuna kesäkautena avataan kahvila Seikkailupuistossa. Kahvilapalveluja tuottamaan haetaan yrittäjää, joka tarjoaa palveluja pääsääntöisesti Vimman ja Seikkailupuiston toiminta – aikoina. Yrittäjältä odotetaan yhteistyötä ja joustavuutta lapsille, nuorille ja lapsiperheille järjestettävän toiminnan näkökulmasta.

 

Nuorisolautakunnan päätöksen jälkeen tarjouskilpailu julkaistaan.

 

Nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö – Vainio:

 

Ehdotus       Nuorisolautakunta päättää valtuuttaa nuorisoasiainkeskuksen järjestämään tarjouskilpailu Vimman ja Seikkailupuiston kahvilapalveluista yhdessä Hankinta ja logistiikkakeskuksen kanssa. Nuorisolautakunta päättää valtuuttaa nuorisotoimenjohtajan päättämään hankinnasta ja allekirjoittamaan sopimus nuorisotoimen kahvilapalvelujen yrittäjän kanssa.

PäätösNuorisolautakunta päätti, että Seikkailupuiston osalta haetaan kahvilayrittäjää kesäksi 2010. Nuorisolautakunta valtuuttaa nuorisotoimenjohtajan sopimaan ja allekirjoittamaan sopimuksen kahvilayrittäjän kanssa. Muilta osin nuorisolautakunta päätti yksimielisesti palauttaa esityksen uudelleen valmisteltavaksi.